Ημερομηνία πρεμιέρας και πρώτη φωτογραφία για τη 2η σεζόν του "Marvel's Runaways"

Τον Δεκέμβριο στο Hulu.

Η Marvel γνωστοποίησε την ακριβή ημερομηνία επιστροφής της σειράς, καθώς και μια πρώτη εικόνα από τη νέα σεζόν του "Marvel's Runaways".

Πιο συγκεκριμένα, η σειρά θα επιστρέψει στο Hulu στις 21 Δεκεμβρίου, με την ιστοσελίδα της Marvel να πληροφορεί πως και

τα 13 επεισόδια της σειράς θα γίνουν αμέσως διαθέσιμα. Η εταιρεία επίσης μοιράστηκε και μια πρώτη φωτογραφία, όπως μπορείτε να τη δείτε παρακάτω, με τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς να βρίσκονται έξω από το Κοινοτικό Κέντρο Χόλιγουντ.

Μέσω Marvel.

Ο δεύτερος κύκλος θα βρει τους Runaways να προσπαθούν να ρίξουν την ομάδα υπερκακών ονόματι "The Pride", ενώ τα παιδιά προσπαθούν παράλληλα να επιβιώσουν χωρίς τους γονείς τους. Στο μεταξύ, ένα "μυστηριώδες μήνυμα" που εστάλη στον Jonah κάνει νύξεις για διπλό κατάσκοπο μέσα στην ομάδα των Runaways.

Το "Marvel's Runaways", το οποίο βασίζεται στην ομώνυμη υπερηρωική ομάδα από τα κόμικ, έρχεται από τους Josh Schwartz και Stephanie Savage. Η ιστορία αφορά μια ομάδα εφήβων που ανακαλύπτουν πως οι γονείς τους είναι μέλη μιας εγκληματικής οργάνωσης και περιγράφει τις περιπέτειες των έξι ιδιαίτερων εφήβων που με το ζόρι ανέχονται ο ένας των άλλων, αλλά που θα πρέπει να ενωθούν ενάντια σε έναν κοινό εχθρό: τους γονείς τους.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment Dep., χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες. Μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN Greece Marvel's Runaways: Φωτογραφίες από το επεισόδιο "Hostile"
Keywords
Τυχαία Θέματα