Ανακοινώνει Βέρνμπλουμ, κοιτάζει για αριστερό μπακ

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες την απόκτηση του Πόντους Βέρνμπλουμ, ενώ παράλληλα εξετάζει διάφορες περιπτώσεις παικτών για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Σουηδός μέσος φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του «Δικέφαλου» του Βορρά και τις επόμενες ημέρες αναμένεται για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη, αυτή τη φορά για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να εγκατασταθεί μόνιμα.

Ο 32χρονος μέσος θα υπογράψει
τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες οικονομικές απολαβές που θα ξεκινούν από τα 1,5 εκατομμύρια ευρώ και θα φτάνουν στα 1,8 εκατομμύρια ευρώ με τα μπόνους. Ο Βέρνμπλουμ θα χρειαστεί χρόνο για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, καθώς δεν έχει κάνει προετοιμασία.

Από εκεί και πέρα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει ένα αριστερό μπακ, προκειμένου να έχει εναλλακτική λύση, πίσω από τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Στην κορυφή της λίστας για τη συγκεκριμένη θέση φέρεται να βρίσκεται ο Κώστας Σταφυλίδης, για τον οποίο οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ θα κάνουν νέες προσπάθειες για την απόκτησή του από την Άουγκσμπουργκ.
Keywords
Τυχαία Θέματα