Ημέρα κοινωνικής δράσης στην Ξάνθη

Ένα διαφορετικό πρωινό ξημέρωσε την Παρασκευή για τους ποδοσφαιριστές της Ξάνθης, που χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και κάθε μία από αυτές επισκέφθηκε ένα σχολείο της περιοχής προκειμένου να συμμετάσχει ενεργά στην 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού – Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018 με σύνθημα «Ας κινηθούμε».

Ζίβκοβιτς, Φλίσκας, Τζουρίτσκοβιτς, Μελισσόπουλος, Κοβάσεβιτς, Μελιόπουλος επισκέφθηκαν το 10ο Δημοτικό Σχολείο Ξάνθης, Λισγάρας, Θυμιάνης, Κάστρο, Σαρπόνγκ, Μπρίτο, Γκαραβέλης το 5ο Γυμνάσιο Ξάνθης και οι Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου,
Σουλεϊμάν, Σταθάκης, Καμαρά, Συλλά, Κίκε το Γυμνάσιο Γενησέας.

Οι ποδοσφαιριστές παρέα με τους μαθητές είχαν την ευκαιρία να παίξουν ποδόσφαιρο, και φυσικά τα παιδιά δεν παρέλειψαν να ζητήσουν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους παίκτες, να βγουν φωτογραφίες και να κερδίσουν δώρα μέσα από όμορφους διαγωνισμούς.

Το απόγευμα η Ξάνθη επανήλθε στην καθημερινότητα, συνεχίζοντας την προετοιμασία της για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές, εστίασε στην προπόνηση στις ασκήσεις τακτικής με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται χωρίς προβλήματα.

Την ίδια ώρα, ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης, Κίκε Μπόουλα κλήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή της Ισημερινής Γουινέας προκειμένου να αγωνιστεί στις αναμετρήσεις με τη Μαδαγασκάρη (13/10 και 16/10) για τον Α’ Όμιλο της προκριματικής φάσης του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.
Keywords
Τυχαία Θέματα