Ιγκλέσιας για Μαραντόνα: "Χάσαμε τον Θεό μας" (vid)

Ιγκλέσιας για Μαραντόνα: "Χάσαμε τον Θεό μας" (vid)antoniamath11Τετ, 11/25/2020 - 19:43

Με το δικό του τρόπο αποφάσισε να πει "αντίο" στον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Ματίας Ιγκλέσιας, τονίζοντας στην κάμερα των καναλιών NovasportsHD, ότι το ποδόσφαιρο έχασε το Θεό του.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εικόνα του Αστέρα Τρίπολη για το ματς με τον Απόλλων Σμύρνης και ισχυρίστηκε ότι ήταν ένα κακό ματς. Επιπλέον θεωρεί ότι η ομάδα του πρέπει να βελτιωθεί γιατί το παιχνίδι με την ΑΕΚ

θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα: "Χάσαμε τον Θεό μας. Θέλω να πω τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια του και τους φίλους του. Ήταν ένας κορυφαίος ποδοσφαιριστής για την εποχή του"

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης: "Ήταν ένα κακό παιχνίδι, αλλά τώρα στρεφόμαστε στο ματς με την ΑΕΚ". 

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: "Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και έχει καλούς παίκτες. Δεν πρέπει να παίξουμε όπως στο πρώτο 45 λεπτό, αλλά να παίξουμε σαν Αστέρας Τρίπολης".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο Off Off On Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης ΕΛΛΑΔΑ Ιγκλέσιας για Μαραντόνα: "Χάσαμε τον Θεό μας" Submitted by npilios on Τετ, 11/25/2020 - 19:47 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/AST_IGLESIAS_251120.mp4 ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Ματίας Ιγκλέσιας αναφέρθηκε στο θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα και δήλωσε ότι το ποδόσφαιρο έχασε το Θεό του. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αστέρας Τρίπολης Αστέρας Τρίπολης - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Ματίας Ιγκλέσιας αναφέρθηκε στο θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα και δήλωσε ότι το ποδόσφαιρο έχασε το Θεό του. Article publish on Τετ, 11/25/2020 - 19:43 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα