Ίδιο και διαφορετικό το τέλος του Game of Thrones σε σειρά και βιβλία

"Τα βασικά στοιχεία του τέλους θα είναι πράγματα που τους είπα πέντε ή έξι χρόνια πριν."

O George R. R. Martin επιβεβαίωσε ότι θα υπάρξουν αλλαγές και προσθήκες στο τέλος του "Α Song of Ice and Fire" σε σχέση με την τηλεοπτική μεταφορά του, "Game of Thrones" του HBO - παρόλο που θα έχουν κοινά σημεία.

Σε άρθρο του Rolling Stone που επικεντρώνεται στις ηθοποιούς του "Game of Thrones", Maisie Williams (Arya) και Sophie Turner (Sansa), ο Martin μίλησε για το πώς οι δημιουργοί της τηλεοπτικής

σειράς, David Benioff και D. B. Weiss, έπρεπε να φτιάξουν τη δική τους συνέχεια όταν τους "τελείωσαν" τα βιβλία.

"Ήμουν τόσο αργός με αυτά τα βιβλία", είπε ο Martin. "Τα βασικά στοιχεία του τέλους θα είναι πράγματα που τους είπα πέντε ή έξι χρόνια πριν. Αλλά ίσως υπάρξουν αλλαγές και θα υπάρξουν προσθήκες".

Ο Martin αφήνει να εννοηθεί ότι γενικότερα το τέλος του "Game of Thrones" θα είναι ίδιο με των βιβλίων. Παρόλα αυτά, καθώς υπήρξαν ήδη αλλαγές στη σειρά θα υπάρξουν αλλαγές και στα δύο τέλη.

Στο παρελθόν έχει πει ότι υπάρχουν αρκετοί μικρότεροι χαρακτήρες, που θα έχουν σημαντικότερη θέση στην πορεία των βιβλίων.

Η όγδοη και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones" θα κάνει πρεμιέρα στις 14 Απριλίου. Στην Ελλάδα θα προβάλλεται απευθείας από την Nova.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceGame of Thrones: Αληθινούς Σιδηρούν Θρόνους έχει κρύψει το HBO στην υφήλιο8 χρόνια GoT: Jon Snow8 χρόνια GoT: Bran Stark

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα