O Jonathan Hickman θα αναζωογονήσει τους X-Men

Η Marvel επίσης αποκάλυψε μια νέα teaser εικόνα με τις σημαντικότερες ιστορίες που θα δούμε το 2019.

H Marvel Comics ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του C2E2 ότι ο συγγραφέας, Jonathan Hickman, θα επιστρέψει στην εταιρεία με στόχο την ανανέωση του franchise των X-Men.

Όπως

αποκαλύφθηκε από το πάνελ της Marvel, "Next Big Thing", ο Hickman γράφει δύο νέες μίνι σειρές X-Men: το "House of X" και το "Powers of X". Αν και η Marvel δεν ανέφερε πολλά για την πλοκή των δύο κόμικ, είπε ότι θα είναι η "επόμενη σημαντική στιγμή στην ιστορία των X-Men". Το δελτίο τύπου της Marvel συγκρίνει τα δύο βιβλία με ιστορίες όπως τα "Giant-Size X-Men #1", "X-Men 1" και "Age of Apocalypse".

Τα δύο βιβλία θα έχουν από έξι τεύχη και θα κυκλοφορήσουν τον Ιούλιο του 2019 με τα τεύχη τους να βγαίνουν εναλλάξ μέχρι τον Σεπτέμβρη. Το "House of X" θα έχει σχέδιο από τον Pepe Larraz (Extermination) και το "Powers of X" από τον RB Silva (X-Men Gold). Τον χρωματισμό και στα δύο έχει αναλάβει ο Marte Gracia (Amazing Spider-Man).

Ο Hickman έχει γράψει διάφορες ιστορίες στη Marvel εδώ και αρκετά χρόνια και συμμετείχε σε κόμικς των "Secret Warriors", "Fantastic Four" και "The Avengers". Το τελευταίο του μεγάλο project ήταν το "Secret Wars" του 2015 - ένα τεράστιο crossover όπου το Multiverse της Marvel καταστράφηκε και ο Doctor Doom έγινε ο Θεός Αυτοκράτορας του νέου Battleworld. Ο Hickman αποχώρησε για λίγο μετά ώστε να επικεντρωθεί σε δικά του κόμικ, όπως τα "East of West" και "The Black Monday Murders", αλλά απ΄ότι φαίνεται η Marvel του έκανα κάποια αρκετή καλή προσφορά στην οποία δεν μπορούσε να αντισταθεί.

Η Marvel επίσης αποκάλυψε μια νέα teaser εικόνα με τις σημαντικότερες ιστορίες που θα δούμε το 2019. Εκτός των 2 βιβλίων X-Men, έχουμε το επερχόμενο crossover "War of the Realms", το "Absolute Carnage" και κάτι ακόμα για τον Δεκέμβρη, που δεν ξέρουμε όμως τι είναι.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΝέα κόμικ της Marvel στα ελληνικά από τις εκδόσεις AnubisCyclops και Wolverine φτιάχνουν νέα ομάδα X-MenΜάθαμε ποιος χαρακτήρας καταστρέφει την ιστορία του Marvel Universe

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα