Η ζωή της Κίρκης γίνεται σειρά στο ΗΒΟ Max

ΗΒΟ Max και ελληνική μυθολογία.

H ζωή της Κίρκης, της θεάς και μάγισσας της ελληνικής μυθολογίας, θα μεταφερθεί στη μικρή οθόνη χάρη στο HBO Max.

Σύμφωνα με το THR, το "Circe" θα βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Madeline Miller, θα γραφτεί από τους Rick Jaffa και Amanda Silver και θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια. Οι Jaffa και Silver θα κατέχουν και τη θέση των εκτελεστικών παραγωγών.

Με βάση τα λεγόμενα της

Sarah Aubrey, Προέδρου αυθεντικού προγράμματος του HBO Max, "το 'Circe' λέει μια ιστορία αγάπης, χαμού, τραγωδίας και αθανασίας, μέσα από τα μάτια μιας δυναμικής γυναίκας".

Οι Jaffa και Silver είναι γνωστοί για τη συγγραφή και την παραγωγή των "Rise of the Planet of the Apes" (2011) και "Dawn of the Planet of the Apes" (2014), τη συγγραφή των "Jurassic World" (2015) και "In the Heart of the Sea" (2015), αλλά και των επερχόμενων "Mulan" (2020) και "Avatar 3" (2023).

Για την ιστορία, η Κίρκη ήταν η θεά της μαγείας, κόρη του θεού Ήλιου και κατοικούσε στο νησί Αία. Ήταν γνωστή για το ότι μεταμόρφωνε τους άνδρες σε ζώα και τους ανάγκαζε να μείνουν μαζί της στο νησί για έναν χρόνο.

H νέα συνδρομητική υπηρεσία έχει ήδη παραγγείλει τη prequel σειρά κινουμένων σχεδίων "Gremlins", τη δραματική σειρά "Tokyo Vice" με πρωταγωνιστή τον Ansel Elgort, την ανθολογική ρομαντική σειρά "Love Life" με τους Anna Kendrick και Paul Feig, το "Station Eleven", μία μεταποκαλυπτική σειρά βασισμένη στο βιβλίο του Hiro Murai, το "Made for Love", μια τραγική κωμωδία του σκηνοθέτη S.J. Clarkson, το "Dune: The Sisterhood", μια σειρά που θα βασίζεται στο μυθιστόρημα του Frank Herbert, "Dune", και θα σκηνοθετηθεί από τον Denis Villeneuve, το reboot του "Gossip Girl" και τη θρίλερ σειρά "The Flight Attendant", ενώ ο Πρόεδρος του καναλιού είπε ότι η νέα υπηρεσία θα φέρει νέο πρωτότυπο υλικό το 2020.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN GreeceΒαπτίζεται η συνδρομητική υπηρεσία της WarnerMediaH Penny του "The Big Bang Theory" σε θρίλερ της WarnerMediaPrequel animated σειρά Gremlins παραγγέλνει η WarnerMedia

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα