Διακοπές σε κατασκήνωση θα κάνουμε με το "American Horror Story: 1984"

Έρχεται στις 18 Σεπτεμβρίου.

Teaser trailer αποκτά η 9η σεζόν της ανθολογικής σειράς του FX, "American Horror Story: 1984".

Σε αυτό (μέσω Flickering Myth) βλέπουμε μια παρέα παιδιών να πηγαίνει καλοκαιρινές διακοπές σε μια κατασκήνωση με το όνομα Redwood. Την βλέπουμε να περνάει καλά, αλλά ο τρόμος παραμονεύει, και έχει βάλει στόχο να τους σκοτώσει έναν έναν.

Δείτε το παρακάτω:

Παλιά μέλη του cast, όπως οι Emma Roberts, Cody Fern, Billie Lourd, Leslie Grossman και John

Caroll Lynch θα επιστρέψουν και θα πρωταγωνιστήσουν πλάι στις νέες εισαγωγές των Matthew Morrison, DeRon Horton, Zach Villa, Angelica Ross και Gus Kenworthy.

Ο τίτλος μας προϊδέαζε από την αρχή για ένα ταξίδι στο παρελθόν, πιο συγκεκριμένα στο 1984, όπου θα αντλούσε έμπνευση από ταινίες τρόμου εκείνης της δεκαετίας, όπως το "Friday the 13th".

Το "American Horror Story" ή όπως είναι γνωστό και ως AHS, είναι μια ανθολογική σειρά που δημιουργήθηκε από τους Ryan Murphy και Brad Falchuk. Μέχρι στιγμής έχει τρέξει για οχτώ σεζόν.

Να υπενθυμίσουμε ότι η 8η σεζόν, "Apocalypse", έφερε το crossover των "Murder House" και "Coven", για την οποία επέστρεψαν παλιοί πρωταγωνιστές της σειράς, όπως οι Connie Britton, Dylan McDermott και Jessica Lange.

Η σειρά έχει αγαπηθεί από κοινό και κριτικούς και έχει χαρίσει δύο βραβείαEmmy και μια Χρυσή Σφαίρα στην Jessica Lange για τον ρόλο της ως Constance Langdon, από ένα βραβείο Emmy στους Kathy Bates (ως Delphine LaLaurie) και James Cromwell (ως Dr. Arthur Arden) και μία Χρυσή Σφαίρα στην Lady Gaga ως The Countess στο "Hotel".

Το "American Horror Story: 1984" θα κάνει το ντεμπούτο του στις οθόνες μας στις 18 Σεπτεμβρίου. Ποια είναι η γνώμη σας; Πείτε μας στα σχόλια. Μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Μάθετε τα πάντα για τις νέες σειρές της σεζόν 2019-20 στον απόλυτο τηλεοπτικό οδηγό μας.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα