Η Τσεκούρα και φέτος στην κορυφαία διασυλλογική κατηγορία της Σουηδίας, υπέγραψε στη Juno

Η Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα ήρθε σε μονοετή συμφωνία με την IK Juno, ομάδα της Σούπερ κατηγορίας της Σουηδίας και παράλληλα θ’ αγωνίζεται και στην ελληνική Α1. Το ίδιο ακριβώς είχε κάνει και πέρσι το μέλος της εθνικής μας ομάδας γυναικών, απλά η πρώτη συνεργασία της με την κορυφαία στο άθλημα, χώρα, (σ.σ. η Σουηδία, που θυμίζουμε, θα φιλοξενήσει τον επόμενο μήνα το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ομαδικού ανδρών-γυναικών) δεν ήταν η καλύτερη επειδή μέσα στο τρέχον έτος η τότε ομάδα της, η Lyckeby

BTK, είχε αποφασίσει να μη διεκδικήσει άλλο την παραμονή της στην Pingisligan και να πέσει κατηγορία λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας του διπλού γυναικών το 2018 και δευτεραθλήτρια Ελλάδας του απλού γυναικών το 2019 αγωνίζεται σταθερά τις τελευταίες σεζόν στο εξωτερικό και για πολύ καιρό βρισκόταν στις National κατηγορίες της Γαλλίας. Έχει μετάσχει μία χρονιά και στην 1η εθνική κατηγορία της Τσεχίας και πάντα εξασφάλιζε το δικαίωμα να παίρνει μέρος ταυτόχρονα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Στο πρακτικό μεταγραφών 1, στα τέλη Ιουλίου, η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. είχε αναφέρει περίπου 25 αθλητές κι αθλήτριές της, που έκλεισαν συνεργασίες με ξένες ομάδες για τη νέα περίοδο, η Τσεκούρα προστίθεται σε αυτές και πολύ πιθανόν να προκύψουν κι άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις στο επόμενο διάστημα. Η IK Juno εδρεύει κοντά στη Στοκχόλμη, περίπου στη 1 ώρα απόσταση και θα είναι και φέτος ανάμεσα στις 8 ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας γυναικών. Η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου και η Ελληνίδα διεθνής θα δώσει το «παρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα