Η τεταμένη σχέση Ίντερ-Γκασπερίνι εξηγείται σε 4 συνεντεύξεις!

Η τεταμένη σχέση Ίντερ-Γκασπερίνι εξηγείται σε 4 συνεντεύξεις!mkatsafaΔευ, 03/08/2021 - 16:57

Η  Ίντερ διόρισε τον τρέχοντα προπονητή της Αταλάντα το καλοκαίρι του 2011, αλλά ο χρόνος του στο «Stadio Meazza» δεν κράτησε πολύ. Προπονητής της Ίντερ για πέντε παιχνίδια, έχασε τα τέσσερα από αυτά. Είναι ο μόνος προπονητής της Ίντερ που δεν έχει κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι στον πάγκο της ομάδας, μαζί με τον Κοράντο Βερντέλι,

ο οποίος ήταν υπεύθυνος της Ίντερ για ένα παιχνίδι το 2003. 

Ο Γκασπερίνι δεν είχε ποτέ πρόβλημα να μιλήσει για τη διαφορά φιλοσοφίας που είχαν οι δύο πλευρές: «Είχαμε μια διαφορετική άποψη για τους παίκτες και τα συστήματα. Ζήτησα να υπογράψει η ομάδα με τον Ροδρίγο Παλάσιο και υποσχέθηκαν ότι ο Ετό θα παρέμενε στην ομάδα. Τελικά, έριξαν όλα τα προβλήματα σε μένα!», είπε στη «Gazzetta dello Sport» το 2014.

«Η Ίντερ δεν θα είχε κερδίσει τίποτα χωρίς το Calciopoli, η τάση άλλαξε με τον Μουρίνιο, ενώ ο Μπενίτες άξιζε περισσότερο χρόνο, εμένα μου δόθηκαν μόνο δύο μήνες», πρόσθεσε σε άλλη συνέντευξη που δόθηκε στο «Sportmediaset». 

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «La Repubblica» το 2016, εξήγησε: «Το σύστημα με τριάδα στην άμυνα, αντιμετωπίστηκε με αποτροπιασμό. Μου δόθηκε πολύ λίγος χρόνος για να κάνω οποιαδήποτε ζημιά. Αντίθετα, υπέστην ζημιά!».
Ήταν τον Αύγουστο του 2018 όταν ο Γκασπερίνι είπε στο Sky Sport: «Δεν έχω προπονήσει ποτέ έναν κορυφαίο σύλλογο. Η Ίντερ δεν ήταν κορυφαία ομάδα, τουλάχιστον λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνικές της αξίες». 
 

ΙΤΑΛΙΑ - Serie A - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Atalanta - Ποδόσφαιρο Inter Milano - Ποδόσφαιρο Off Off mkatsafa Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #atalanta Atalanta ΙΤΑΛΙΑ Ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι είχε μια τεταμένη σχέση με την Ίντερ και επανειλημμένα αναφέρει τους «nerazzurri» για τον τρόπο που έφυγε το 2011.  Article publish on Δευ, 03/08/2021 - 16:57 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα