Η σταθερότητα κάνει τη διαφορά

Συνοπτικά η πορεία των τελευταίων αγωνιστικών και πως ξεκαθάρισε η κατάσταση μένοντας τρεις βασικοί διεκδικητές των πρώτων δύο θέσεων.

Νόριτς - 75 βαθμοί -
Έχει χάσει 6 φορές στην εφετινή σεζόν, όμως οι 3 από αυτές ήταν στις πρώτες 5 αγωνιστικές. Έκτοτε σε 32 παιχνίδια πρωταθλήματος έχασε μόλις τρία! Τρέχει σερί 5 νικών και 7 στα τελευταία 8 παιχνίδια της για το πρωτάθλημα.
Στο διάστημα των τελευταίων 8 αγωνιστικών είναι πρώτη στη βαθμολογία με 21 βαθμούς.

Λιντς - 73 βαθμοί -
Απέχει 2 βαθμούς από την κορυφή της βαθμολογίας που βρίσκεται η Νόριτς και έχει 5 νίκες στα
τελευταία 6 παιχνίδια της. Στο διάστημα των τελευταίων 8 αγωνιστικών έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς. Λιγότερους από Πρέστον, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Νόριτς. Μαζί με την ΚΠΡ έχει τις λιγότερες ισοπαλίες στο πρωτάθλημα (7).

Σέφιλντ Γιουνέιτεντ - 71 βαθμοί -
Βρίσκεται δύο βαθμούς κάτω από τη 2η θέση και τη Λιντς και 4 από την κορυφή της βαθμολογίας.
Έχει χάσει μόλις 1 από τα τελευταία 15 παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, τη στιγμή ου είχε χάσει 7 στα πρώτα 17 ματς της σεζόν. Εξαιρετικά βελτιωμένη και αποτελεσματική στον δεύτερο γύρο. Μυστικό της επιτυχίας της η αποτελεσματικότητα στα πρώτα ημίχρονα, αφού μόλις δύο φορές εφέτος ήταν πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα. Ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Λιντς στην ειδική βαθμολογία των τελευταίων 8 αγώνων στο πρωτάθλημα.

Γουέστ Μπρόμουιτς - 64 βαθμοί -
Μάζεψε 14 βαθμούς και είναι 6η στη βαθμολογία των τελευταίων 8 αγωνιστικών της Τσάμπιονσιπ. Με μία νίκη στα τελευταία 4 παιχνίδια αποσταθεροποίησε τη θέση της στα υψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα και πλέον βρίσκεται στο -9 από την 2η θέση, κοιτώντας περισσότερο την προετοιμασία ενόψει πλέι οφ και λιγότερο τις πρώτες δύο θέσεις.

Η 5η της βαθμολογίας Μίντλεσμπρο γνώρισε δύο συνεχόμενες εντός έδρας ήττες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της από Μπρέντφορντ και Πρέστον και απέχει 15 βαθμούς από την 2η θέση.

Η 6η της βαθμολογίας Ντέρμπι Κάουντι νίκησε μόλις σε 1 από τα τελευταία 7 παιχνίδια της στην Τσάμπιονσιπ.

Η 7η Μπρίστολ Σίτι έχει μείνει χωρίς τρίποντο στα τελευταία 5 ματς με 3 ήττες και 2 ισοπαλίες. έτσι σταμάτησε αήττητο σερί 13ων αγώνων με απολογισμό 9 νίκες και 4 ισοπαλίες.
Keywords
Τυχαία Θέματα