«Ο Ρονάλντο μου είχε πει ότι θα απέκλειε την Ατλέτικο!»

Ο Πατρίς Εβρά δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα μέρος της συνομιλίας του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στο οποίο Πορτογάλος σταρ της Γιουβέντους αναφέρει ότι η ομάδα του θα αποκλείσει την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με το χατ τρικ του Ρονάλντο η Γιουβέντους κατάφερε να αποκλείσει τους Μαδριλένους και να φτάσει στα προημιτελικά του Champions League και ο Εβρά είπε ότι ο 34χρονος επιθετικός ήξερε ότι η Γιουβέντους θα
προκριθεί πέντε μέρες νωρίτερα.

«Πίσω από τη…σκηνή, αυτά είναι τα μηνύματα μεταξύ μου και του Κριστιάνο πέντε ημέρες πριν από τη μεγάλη ανατροπή !!!» έγραψε ο πρώην παίκτης των «μπιανκονέρι» και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Instagram.
«Αυτό ακριβώς δείχνει την εμπιστοσύνη, το θυμό, την αποφασιστικότητα από τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Πρέπει να ευχαριστήσουμε την μητέρα του και τον πατέρα του και φυσικά τον Θεό που μας έδωσαν αυτόν τον ωραίο άνθρωπο και τον απίστευτο παίκτη.

Κάθε μεγάλη περίσταση με μεγάλη πίεση ο αδερφός μου [Κριστιάνο] αποδεικνύει πάντα ότι είναι «Ο άνθρωπος !!!». Επομένως, παρακαλώ μην ζηλεύεις απλά θέλω να το μοιραστώ και αν δεν συμφωνείς δεν μπορώ να κάνω τίποτα για σένα ...
Απολαύστε τη ζωή σας αλλά πρέπει να αναγνωρίσετε ότι είναι απλώς ο καλύτερος από τους καλύτερους και μην προσπαθήσετε να αγγίξετε την οθόνη για τον αριθμό του».

The only person in the world that can take the pressure and be the best player in the world like Michael Jordan is @Cristiano Ronaldo. Don’t try to tap the screen for his number.

Keywords
Τυχαία Θέματα