Η σεξοθεραπεία θα συνεχιστεί με τη δεύτερη σεζόν του "Sex Education"

Σώζοντας την εφηβική σεξουαλική ζωή, ένα επεισόδιο την φορά.

Η θεραπεία μας θα συνεχιστεί καθώς το Netflix ανανέωσε το "Sex Education" για 2η σεζόν.

Η σειρά απέκτησε πολλές θετικές κριτικές, και με βάση κάποιες αναφορές φαίνεται πως γύρω στα 40 εκ. συνδρομητές την παρακολούθησαν τις πρώτες τέσσερις εβδομάδες.

Πρωταγωνιστές είναι οι Gillian Anderson, Asa Butterfield, Emma Mackey, Ncuti Gatwa, Connor Swindells και Kedar Williams-Stirling. Η κωμική σειρά παρουσιάζει τις αγχώδεις καταστάσεις των εφήβων με το σεξ και εξιστορεί τις περιπέτειες του Otis (Butterfield), ο οποίος κάνει θεραπεία σε μαθητές του σχολείου του. Πηγή έμπνευσής του τα βιβλία της μητέρας του (Anderson), η οποία είναι στην πραγματικότητα ψυχολόγος του σεξ.

Η δημιουργός της σειράς, Laurie Nunn, θα επιστρέψει στον ρόλο της ως εκτελεστική παραγωγός μαζί με τον Jamie Campbell.

"Η Laurie Nunn αιχμαλώτισε τις αμήχανες εφηβικές εμπειρίες με πολύ χιούμορ στο 'Sex Education'", είπε η Cindy Holland, Αντιπρόεδρος Προγράμματος στο Netflix. "Μαζί με την εταιρεία παραγωγής Eleven και τον εκτελεστικό παραγωγό και σκηνοθέτη Ben Taylor, δημιούργησε μια σειρά που έχει αντίκτυπο στον κόσμο παγκοσμίως".

Η 2η σεζόν θα αποτελείται από οχτώ επεισόδια, τα γυρίσματα των οποίων αναμένονται να ξεκινήσουν την άνοιξη.

To Netflix μας φέρνει ωραίες σειρές και ταινίες τον Φεβρουάριο, οπότε ρίξτε μια ματιά παρακάτω και πείτε μας στα σχόλια πως σας φαίνονται τα νέα της ανανέωσης.

IGN Greece Netflix Spotlight: Φεβρουάριος 2019 Jason Bateman και John Cena ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Netflix [Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα