Η Ρεάλ Μαδρίτης στα όρια της

Η Ρεάλ Μαδρίτης στα όρια της evlachosΠέμ, 10/29/2020 - 17:04

Αρχικά ήταν η κουβέντα του Ίσκο και η γκρίνια για τον χρόνο συμμετοχής στους συμπαίκτες του πριν τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα. 

Ακολούθησε το επεισόδιο στην προπόνηση ανάμεσα στον Σέρχιο Ράμος ο οποίος επιτέθηκε φραστικά στους Ίσκο και Μαρτσέλο.

Το πακέτο ολοκληρώνεται στο ημίχρονο του αγώνα με την Γκλάντμπαχ με τον Μπενζεμά, στην φυσούνα να λέει στον Μεντί να μην πασάρει την μπάλα στον Βινίσους. 

Θα πίστευε κανείς ότι η νίκη στο ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα θα ηρεμούσε την κατάσταση στα αποδυτήρια

των μαδριλένων. Από οτι φαίνεται όχι. Δεν βοήθησε ούτε η δήλωση του Ζινεντίν Ζιντάν ότι θα υπερασπιστεί μέχρι θανάτου τους παίκτες του. 

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να ηρεμήσει. Μετά από δύο αγώνες στο Champions League κινδυνεύει ακόμη και να μείνει εκτός συνέχειας. 

"Θα είναι μια δύσκολη χρονιά για όλους μας αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου" δήλωσε μετά το ματς με την Γκλάντμπαχ ο Ζιντάν. 

Υπάρχουν λόγοι ανησυχίας για την πρόκριση...

Η δυσκολία στο γκολ. Με την Γκλάντμπαχ χρειάστηκε δεκαέξι τελικές για να πετύχει δύο γκολ. Έχει σκοράρει δεκατρείς φορές σε επτά αγώνες φέτος. 

Η άμυνα δεν είναι απροσπέλαστη. Με την Γκλάντμπαχ ο αντίπαλος σκόραρε στις δύο πρώτες τελικές προσπάθειες. Συνολικά φέτος σε επτά ματς έχει δεχτεί εννέα γκολ.

Ο δυσκολότερος αντίπαλος που έρχεται. Η Ρεάλ έχει έναν βαθμό μετά από δύο αγώνες χωρίς να έχει παίξει με τον σημαντικό αντίπαλο στον όμιλο. Την Ίντερ με την οποία θα παίξει τα επόμενα δύο παιχνίδια. Υπάρχει πιθανότητα να χάσει και τα δύο, υπάρχει και αν συμβεί αυτό τότε η πρόκριση μοιάζει απίθανη.

Υπάρχουν λόγοι αισιοδοξίας για την πρόκριση...

Ο Αζάρ έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο με την Γκλάντμπαχ και ήταν... αξιοπρεπής. Αν ανεβάσει το επίπεδό του εκεί που όλοι γνωρίζουμε τότε η Ρεάλ θα έχει έναν galactico ξανά στο ρόστερ της. 

Ο Ζιντάν φυσικά και είναι ένας από τους εξπέρ του Champions League άλλωστε έχει κατακτήσει τρία. Πρώτη φορά απέτυχε πέρσι με τον αποκλεισμό από την Μάντσεστερ Σίτι. 

Ο βαθμός στην Γκλάντμπαχ μπορεί να είναι και πολύτιμος. Η Ρεάλ κατάφερε στα τελευταία λεπτά να σώσει την ισοπαλία με τους Γερμανούς και να αποφύγει μια ίσως καταστροφική ήττα και παράλληλα να δείξει ότι μπορεί τα αποδυτήρια να είναι σε κακή κατάσταση αλλά το DNA της ομάδας δεν αλλάζει. 

Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι η 13 φορές κάτοχος του τροπαίου είναι στην τελευταία θέση του ομίλου της μετά από δύο αγωνιστικές. 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid - Ποδόσφαιρο Off Off evlachos Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Real Madrid ΔΙΕΘΝΕΙΣ Στην πρώτη του θητεία ο Ζινεντίν Ζιντάν είχε τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης στα χέρια του... πλέον δεν μπορεί να τους ελέγξει και η χρονιά θα είναι δύσκολη. Article publish on Πέμ, 10/29/2020 - 17:04 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα