Ολυμπιακός: Ετοιμάζει ροτέισον ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός: Ετοιμάζει ροτέισον ο ΜαρτίνςdstroumbΠέμ, 10/29/2020 - 16:19

Το ερχόμενο Σάββατο ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Γεώργιος Καραϊσκάκης τον Απόλλωνα Σμύρνης και θεωριτικά είναι μία καλή ευκαίρια για ροτέισον. 

Αυτό σημαίνει πως στο αρχικό σχήμα των Πρωταθλητών αναμένεται να δούμε τους

Πέπε αντί του Μπουχαλάκη, τον Βινάγκρε αντί του Χολέμπας και τον Μπρούμα αντί του Ρατζέλοβιτς ή του Μασούρα, ανάλογα τι έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς
Πέρα από τις ανάσες που επιβάλεται να δώσει ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να δώσει επίσης την ευκαιρία στους νέους παίκτες της ομάδας να πάρουν χρόνο σε συνθήκες αγώνα, να "βρεθούν" με την υπόλοιπη ομάδα και να δει σε τι βαθμό και ποιους μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία. 

Επίσης αναμένεται το τελικό τεστ κορωνοϊού του Μαντί Καμαρά για να φανεί αν μπορεί να υπολογίζει και σε αυτόν ο Πέδρο Μαρτίνς για το παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ στο Μάντσεστερ. 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off dstroumb Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ολυμπιακός ΕΛΛΑΔΑ Στο παχνίδι με τον Απόλλων το Σάββατο, ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο στο αρχικό σχήμα στους Πέπε, Βινάγκρε και Μπρούμα. Article publish on Πέμ, 10/29/2020 - 16:19 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα