Η πρώτη αποστολή του Ρόκα

Ο Μάρκος Ντούνης ακολούθησε (22/12) ένα μέρος της προπόνησης, δείχνει ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και μπήκε στην αποστολή του Ηρακλή για το παιχνίδι (23/12, 15:00) με τον Απόλλωνα Πόντου.
Το παιχνίδι θα γίνει στο γήπεδο του Μακεδονικού και όχι στο Καυτανζόγλειο όπου γίνεται χριστουγεννιάτικο τουρνουά με τη συμμετοχή Ακαδημιών Ποδοσφαίρου από την περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Απών θα είναι ο Χρήστος Κουκόλης που ταλαιπωρείται από θλάση. Οπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση του Ηρακλή, έκανε ατομικό πρόγραμμα και θα δοκιμάσει να επιστρέψει μετά την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τις γιορτές. Στην αποστολή συμμετέχει και ο Γιάννης Παπαδόπουλος.
Στην αποστολή του Ηρακλή μετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές: Βοσνιάδης, Γρηγοριάδης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Κούσας, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης, Στάμου, Καλτσάς, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Πασάς, Πτηνόπουλος, Ντούνης, Χασομέρης, Κλέιτον, Ρόβας, Παπαδόπουλος.
-Η Κ-19 του Ηρακλή αντιμετωπίζει (Κυριακή, 23/12, 11:30) την αντίστοιχη ομάδα της Κέρκυρας για την 3η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου του πρωταθλήματος Νέων της Football League. Το παιχνίδι θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Ηρακλή στη Μίκρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα