Η προσοχή στραμμένη στο εξωτερικό

Στην αγορά του εξωτερικού φέρεται να έχει στρέψει την προσοχή του ο Παναθηναϊκός, για την ενίσχυση του ρόστερ του, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “πράσινοι” έχουν ξεκινήσει ήδη να εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών εν όψει του καλοκαιριού, με τους Γιώργο Δώνη και Νίκο Νταμπίζα να αξιολογούν τις προτάσεις που τους γίνονται από διάφορους μάνατζερ και παράλληλα να τσεκάρουν και ποδοσφαιριστές, που έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ των “πράσινων”.

Οι
“πράσινοι” θεωρούν πως η ξένη αγορά είναι φθηνότερη από την ελληνική, από την οποία όμως έχουν ξεχωρίσει τις περιπτώσεις των Τσιλιανίδη και Μάζουρεκ, για τους οποίους αναμένεται να κινηθούν, αν τελικά μείνουν ελεύθεροι από Αστέρα Τρίπολης και Παναιτωλικό. Παράλληλα, οι “πράσινοι” φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Μάριο Σιαμπάνη, για την ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα.

Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Δώνης θέλει να συνεχιστούν οι προπονήσεις των “πράσινων” έως τις 24 Μαΐου. Στο διάστημα από το τελευταίο ματς με τον Παναιτωλικό μέχρι το τέλος των προπονήσεων, αναμένεται να υπάρξουν δυο τρεις φιλικές αναμετρήσεις, προκειμένου να τσεκάρει ο Έλληνας τεχνικός παίκτες από την Κ19.
Keywords
Τυχαία Θέματα