Η ποδοσφαιρική «τρέλα» του Ράσταβατς και η «συγγνώμη» του Κάναντι (video)

Ικανοποιημένος για την νίκη και την απόδοση της ομάδας του δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στα Πηγάδια ο προπονητής της Ξάνθης Μίλαν Ράσταβατς ενώ ο Νταμίρ Κάναντι αποδεχόμενος την ανωτερότητα των αντιπάλων ζήτησε συγγνώμη για τις διαμαρτυρίες του την περασμένη αγωνιστική.

Ο Σέρβος προπονητής έκανε λόγο για μια «ποδοσφαιρική τρέλα» βλέποντας τον τρόπο της επιθετικής ανάπτυξης της ομάδας του στο πρώτο μέρος.

«Είμαι ικανοποιημένος για την νίκη και την απόδοση της ομάδας μου. Έτσι όπως ξεκινήσαμε φτάσαμε στα όρια της ποδοσφαιρικής… τρέλας με μια τέτοια
επιθετικότητα. Φτάσαμε πολλές φορές κοντά στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δεν μας πτόησε το ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.
Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα που θέλει χώρο να αναπτυχθεί και να δημιουργήσει κι εμείς τον δώσαμε έτσι όπως κάναμε τις επιθέσεις μας.
Στην επανάληψη καταφέραμε να πάρουμε το προβάδισμα κι εκεί γίναμε πιο συγκεντρωμένοι αμυντικά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να φτάσουμε σε μια νίκη και πλέον θέλω να συνεχίσουμε έτσι..» είπε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του ο Κάναντι χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα, αφήνοντας όμως σαφείς αιχμές για τη διαιτησία :

«Δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας. Οι αντίπαλοί μας κυριάρχησαν στο γήπεδο και δίκαια έφτασαν στην νίκη. Μάλιστα στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να φτάσουν σε περισσότερα γκολ με τέτοια ευκολία που δημιουργούσαν ευκαιρίες. Στην επανάληψη καταφέραμε να βελτιωθούμε αμυντικά αλλάζοντας και το σύστημα.
Όμως ήρθε αυτό το δεύτερο γκολ από ένα πέναλτι που δεν υπήρχε. Γενικά έχω παράπονα από τη διαιτησία σήμερα καθώς και με τις έξι κίτρινες κάρτες που δεχθήκαμε, οι αποφάσεις σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν πολύ αυστηρές.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής και εάν είναι να τιμωρηθώ γι’ αυτό εγώ και όχι η ομάδα μου!!»
Keywords
Τυχαία Θέματα