Η παλίρροια έφερε νέα αφίσα για το "Aquaman"

Η επιστροφή του πράσινου.

Η νέα αφίσα της ερχόμενης ταινίας "Aquaman" αποκαλύφθηκε και παρουσιάζει μια πιο κλασική ιδέα του γνωστού ήρωα της DC, τουλάχιστον λίγο πιο πρασινό-κίτρινη.

Η αφίσα κοινοποιήθηκε εκ μέρους του σκηνοθέτη της ταινίας, James Wan, μέσω Twitter, μαζί με τη λεζάντα "Ένας Γιος της Γης... Ένας Βασιλιάς των Θαλασσών... Είναι ο Προστάτης των Βυθών. Κάτι καταφθάνει αύριο". Στο πόστερ

μία πρόταση συμπληρώνει τα λόγια του σκηνοθέτη. "Μία παλίρροια έρχεται".

Στην αφίσα φαίνεται μόνο το χέρι του Aquaman, όπως ο ήρωας το προβάλλει από το νερό, κρατώντας την εμβληματική του τρίαινα, με το γάντι του να φαίνεται ξεκάθαρα πράσινο και μία ιδέα της κίτρινης πανοπλίας του να συμπληρώνει την εικόνα. Μία εμφάνιση του Aquaman πολύ πιο κλασική και κοντά στα παλιά κόμικ σε σύγκριση με τις δερμάτινες και χρυσές ενδυμασίες που είδαμε προηγουμένως μέσα από trailer και εικόνες.

Σε παρόμοιο ύφος είδαμε νωρίτερα μία premium φιγούρα του βασιλιά-ήρωα, με την κλασική του στολή και πάλι, οπότε η αφίσα μπορεί να μην προκαλέσει και ιδιαίτερη έκπληξη. Επιπλέον, τόσο ο Wan όσο και η αφίσα προμηνύουν μεγάλα νέα στο προσεχές μέλλον, είτε πρόκειται για ένα καινούργιο trailer είτε για κάτι διαφορετικό. Χρονικά, οι μέρες συμπίπτουν με το NYCC που προσφέρει εύφορο έδαφος για τέτοιου είδους ανακοινώσεις.

Η ταινία πιάνει λιμάνι για πρώτη φορά στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου. Μαζί με τον Jason Momoa στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα δούμε τη Nicole Kidman ως Queen Atlanna και την Amber Heard ως Mera, κανέναν χαρακτήρα από τη Justice League όμως.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece SDCC 2018: Τα κοστούμια των "Aquaman" και "Shazam!" βρίσκονται ήδη σε προθήκες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα