Η Νταρουσάφακα λόγω ποιότητας (video)

Πολύ όμορφο παιχνίδι έγινε στην Κωνσταντινούπολη μεταξύ της Νταρουσάφακα και της Μπουντούτσνοστ, με τους γηπεδούχους να κερδίζουν τελικά 71-63 και να κάμπτουν στο τέλος την αντίσταση της φιλότιμης ομάδας από το Μαυροβούνιο.

Όλα κρίθηκαν στα τελευταία τρία λεπτά της αναμέτρησης όταν οι Τούρκοι έβγαλαν σημαντικές άμυνες, η Μπουντούτσνοστ έδειχνε να μένει από δυνάμεις και ο Ζάνις Πέινερς να παίρνει επιθετικά την Νταροσάφακα στις πλάτες του.

Μέχρι να φτάσουμε εκεί οι φιλοξενούμενοι είχαν προλάβει να προηγηθούν με διαφορά 11 πόντων στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου
(14-25) με κρεσέντο πίσω από την γραμμή των 6,75. Ένας Τούρκος που ήρθε από τον πάγκο ο Ντους Οζντεμίρογλου, άλλαξε τις ισορροπίες στο δεύτερο δεκάλεπτο. Οργάνωσε, πίεσε, ανέβασε την ενέργεια της ομάδας του και έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να πάνε στα αποδυτήρια με +4 (39-35).

Στην τρίτη περίοδο επήλθε η απόλυτη ισορροπία, ενώ στην τελευταία περίοδο η Μπουντούτσνοστ πέρασε μπροστά με 57-60 μετά από τρίποντο του Νικόλα Ιβάνοβιτς. Ο Τσέκι πήρε τάιμ άουτ και η τούρκικη ομάδα επέστρεψε μεταμορφωμένοι. Έβγαλες τρεις συνεχόμενες καλές άμυνες, ο Πέινερς πήρε και έφερε σε πέρας τις πιο κρίσιμες επιθέσεις της ομάδας του και η Νταρουσάφακα πήρε την πρώτη της νίκη στη σεζόν. Από την άλλη οι Μαυροβούνιοι έμειναν στο μηδέν μετά από δύο παιχνίδια.

Νταρουσάφακα (Τσέκι): ΜακΚάλουμ 4, Οζμιζράκ 2, Μπαϊγιούλ 3(1), Ντεμίρ, Κιντ 12 (1), Οζντεμίρογλου 7, Σάβας 8, Μπράουν, Πέινερς 15(2), Ντίμπλερ 3(1), Έβαβνς 7, Έρικ 10.

Μπουντούτσνοστ (Τζίκιτς): Τζάκσον 9(3), Ιβάνοβιτς 10(2), Ερλ Κλαρκ 11(1), Μπάροβιτς, Κότι Κλαρκ 5(1), Γκόρνιτς 11(2), Κραφτ 2, Ζόραν Νίκολιτς 3, Όμιτς 7, Ντανίλο Νίκολιτς 5(1).
Keywords
Τυχαία Θέματα