Η Νάπολι τους βαθμούς... ο Ιμόμπιλε τις εντυπώσεις! (video)

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα. Πίεσα ψηλά στο γήπεδο, ανάγκασαν τους φιλοξενούμενους να κάνουν αρκετά λάθη και προηγήθηκαν με εκπληκτικό γκολ του Ιμόμπιλε που με τακουνάκι απέφυγε τρεις αντιπάλους και πλάσαρε ιδανικά τον Καρνέζη για το 1-0.
Νωρίτερα είχαν προειδοποιήσει με άστοχο σουτ του Λουίς Αλμπέρτο μέσα από την περιοχή, αλλά και δεχθεί φάση από πολύ καλό σουτ του Ζιελίνσκι στη μοναδική ευκαιρία της Νάπολι στο πρώτο
ημίωρο.
Η κατάσταση άλλαξε άρδην μετά το γκολ. Η Λάτσιο έδωσε χώρο, η Νάπολι τον αξιοποίησε και με καλή κυκλοφορία βρήκε ρυθμό, απορυθμίζοντας ταυτόχρονα τους παίκτες του Σιμόνε Ινζάγκι.
Στο 36’ ο Ινσίνιο πλάσαρε άουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή. Τρία λεπτά αργότερα ο Ζιελίνσκι σημάδεψε το δοκάρι. Στο 45’ ο Μίλικ απείλησε πρώτη φορά και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο ίδιος παίκτης κατάφερε να ισοφαρίσει μετά από ασίστ του Καγεχόν.

Το δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο είχε εικόνα ανάλογη με αυτή του τελευταίου διαστήματος του πρώτου. Η Νάπολι είχε την κατοχή και καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Απείλησε με μακρινό σουτ του Μίλικ στο 48ο λεπτό, αλλά και απειλήθηκε από στατική φάση και με κοντινή προβολή του Ιμόμπιλε από το δεύτερο δοκάρι με τη μπάλα να φεύγει άουτ.
Στο 59ο λεπτό ο Ινσίνιε με εξαιρετικό πλασέ και ασίστ του Άλαν διαμόρφωσε το 2-1.
Τελευταία καλή στιγμή των «λατσιάλι» στο 90ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ ο κεντρικός αμυντικός Φραντσέσκο Ατσέρμπι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Καρνέζη.

Στη γενική εικόνα του αγώνα η Νάπολι ήταν καλύτερη και με τον Αντσελότι να κάνει πρεμιέρα στον πάγκο της πήρε τρίποντο νίκης απέναντι στη φιλόδοξη και εφέτος Λάτσιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα