Η Λίβερπουλ επιστρατεύει την ...μαμά του Αλεξάντερ - Άρνολντ

Οι «ρεντς» θέλουν να χρησιμοποιήσουν την εμπειρία της μητέρας του νεαρού μπακ στην Ακαδημία τους!

Η Λίβερπουλ αυτό τον καιρό πραγματοποιεί ανακαίνιση στην Ακαδημία της στο Κέρμπι, ενοποιώντας τα τμήματα υποδομής της με τις προπονητικές εγκαταστάσεις της πρώτης ομάδας.

Σε αυτό το πλαίσιο, οι «κόκκινοι» εγκαινίασαν ένα νέο κτίριο, το οποίο κατασκευάστηκε για να εξυπηρετεί τους γονείς των παικτών των Ακαδημιών, όταν πηγαίνουν εκεί τα παιδιά τους για προπόνηση. Το κτίριο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων χώρους ανάπαυσης και μελέτης για τα αδέλφια των νεαρών ποδοσφαιριστών,
που θα μπορούν να κάνουν εκεί τα μαθήματά τους. Επίσης περιλαμβάνει κουζίνα, βεράντα και ειδικούς χώρους για φροντίδα μωρών.

Η Λίβερπουλ όμως δεν σταματά εκεί, καθώς όπως τονίζει ο τοπικός Τύπος, ζήτησε από την μητέρα του Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ, Νταϊάν να αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο προς τους γονείς των παικτών της Ακαδημίας. Ο 21χρονος ακραίος μπακ, μεγάλωσε δίπλα στις Ακαδημίες της Λίβερπουλ και αποτελεί μέλος τους από την ηλικία των έξι ετών, έχοντας πλέον βασικό ρόλο στην ενδεκάδα της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Η μητέρα του έτσι απόκτησε μεγάλη εμπειρία όσον αφορά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας νεαρός ποδοσφαιριστής αλλά και η οικογένειά του, οπότε η Νταϊάν θα αναλάβει να καθοδηγεί τους γονείς των νεαρών παικτών.

«Η Νταϊάν αποτελεί απίστευτη διαφήμιση για οποιονδήποτε γονέα που ο γιός του προσπαθεί να κάνει καριέρα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Είναι ο ''βράχος'' του Τρεντ και η συμβολή της θα είναι σημαντική, εξηγώντας στους γονείς τι πρέπει να περιμένουν τα επόμενα χρόνια και τι μπορούν να κάνουν για να βοηθήσουν τα παιδιά τους», τόνισε ο διευθυντής της Ακαδημίας της Λίβερπουλ, Άλεξ Ίνγκλθορπ.
Keywords
Τυχαία Θέματα