Η Κραϊόβα προκρίθηκε περιμένοντας την ΑΕΚ αλλά και την...ΟΥΕΦΑ!

Την Ουνιβερσιτάτεα Κραϊόβα θα αντιμετωπίσει η ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με πιθανό το ενδεχόμενο το πρώτο ματς, εκτός έδρας να διεξαχθεί χωρίς θεατές καθώς η ομάδα της Ρουμανίας κινδυνεύει με βαριά τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ μετά τα όσα έγιναν στο επεισοδιακό ματς με την Χόνβεντ, το οποίο κρίθηκε στα πέναλτι!

Η πρώτη αναμέτρηση στη Ρουμανία έληξε ισόπαλη δίχως τέρματα κι ο δεύτερος αγώνας ήταν εξ αρχής
μια διαδικασία γεμάτη από εντάσεις λόγω και της χρόνιας έχθρας που υπάρχει στο συγκεκριμένο κομμάτι της γηραιάς ηπείρου!

Στο πρώτο ημίχρονο αποτράπηκε απόπειρα των Ούγγρων εκδρομέων να επιτεθούν σε εξέδρες όπου βρίσκονταν φίλαθλοι των γηπεδούχων. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με την Κραϊόβα να είναι καλύτερη δημιουργώντας περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.
Είναι χαρακτηριστικό πως στο 90λεπτο, όπου δεν μπήκε γκολ, η Κραϊόβα είχε 15 τελικές προσπάθειες έναντι μιας των φιλοξενούμενων!
Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και εκεί στο τελευταίο λεπτό της, μια κροτίδα χτύπησε τον Άγγλο διαιτητή Άρνολντ Χάντερ.

Υπήρξε διακοπή για πάνω από μισή ώρα, με τον διαιτητή να δέχεται αρχικά τις πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια να πηγαίνει στα αποδυτήρια και να έχει διαβουλεύσεις με την UEFA, προτού αποφασίσει να επιστρέψει για να ολοκληρώσει το ματς.
Στα πέναλτι δύο φορές απέκρουσε ο Ιταλός γκολκίπερ Πιλατσέλι απέκρουσε δύο εκτελέσεις των παικτών της Χόνβεντ. Άλλη μια σταμάτησε στο δοκάρι του κι έτσι με συνολικό σκορ 3-1 οι Ρουμάνοι προκρίθηκαν περιμένοντας ασφαλώς και τις εξελίξεις αναφορικά με τα όσα έγιναν και σημάδεψαν την πολύωρη ροή του αγώνα!

Οι ενδεκάδες :

Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα (Παπούρα): Πιλιατσέλι, Μάρτιτς (13’ Μπριτσεάγκ), Κέλιτς, Άτσκα, Μπάντσου, Τσιτσαλντάου, Ματέιου, Ιβάνοφ (75’ Τσάκα), Μπάρμπουτ, Ρόμαν (94’ Φόρτες), Βαταγέλου (63’ Ιονίτα).

Χόνβεντ (Σανίνο): Λέφκοβιτς (40’ Μπέρλα), Ικένε, Μπατίκ, Κάμπερ, Λόβριτς, Κούκοτς (92’ ΜακΝτόναλντ), Κέζτιους, Μορέτι (73’ Ουζόμα), Μπάνο-Ζάμπο, Μουτάρι, Κούλαχ (78’ Ενγκόγκ)
Keywords
Τυχαία Θέματα