Η καλύτερη επίθεση νίκησε την καλύτερη άμυνα

Την διαφορά στους πέντε βαθμούς από την Ατλέτικο αύξησε η Μπαρτσελόνα ύστερα από το διπλό στην έδρα της Χετάφε.Μέσι και Σουάρες πέτυχαν τα γκολ στην 5η διαδοχική νίκη για την ομάδα του Βαλβέρδε

Γεμάτο πρώτο ημίχρονο με 3 γκολ

Πιο δυνατά η Χετάφε πετυχαίνοντας γκολ που της ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στο Λενγκλέ μόλις στο 10ο λεπτό.Χρειάστηκε να περάσουν 20 λεπτά για να απειλήσει
η Μπαρτσελόνα και στην πρώτη της ευκαιρία πέτυχε γκολ με τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός σημείωσε το 7ο του γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς πρωταθλήματος!

Μεγάλες ευκαιρίες έχασαν οι καταλανοί να διπλασιάσουν τα γκολ τους με τους Σουάρες και τον Πικέ να μην μπορούν να νικήσουν από πλεονεκτική θέση τον Νταβίδ Σόρια. Ο Ουρουγουανός επιθετικός λίγο έλειψε να γράψει το 0-2 στο 29ο λεπτό με το πλασέ του να περνά μόλις έξω. Τρίτη και φαρμακερή για τον Σουάρες που με καταπληκτικό γκολ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-2 με το 12ο φετινό του γκολ. Ο Ουρουγουανός έπιασε ένα βολέ έξω από την περιοχή με την μπάλα να αναπάυεται στη γωνιά του Σόρια.

Δοκάρι για τη Χετάφε με τη σέντρα, στο γύρισμα του Άνχελ η μπάλα κόντραρε στον Άλμπα και μετά βρήκε το δοκάρι του Τερ Στέγκεν και εν συνεχεία δυνατό σουτ του Άνχελ ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Γερμανού.Στο 43ο λεπτό όμως ο Χάιμε Μάτα από το γύρισμα του Άνχελ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Τερ Στέγκεν ξαναβάζοντας την ομάδα του στο ματς λίγο πριν φύγει το ημίχρονο.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Άνχελ έχασε μεγάλη ευκαιρία σε πλάγιο τετ α τετ με τον Τερ Στέγκεν για να ισοφαρίσει, ενώ λίγο αργότερα ο Μέσι σούταρε με το δεξί πάνω στον Σόρια.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας στο παιχνίδι ο Ουρουγουανός Λεάντρο Καμπρέρα με καρφωτή κεφαλιά ανάγκασε τον Τερ Στέγκεν σε πολύ δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ.Νέα μεγάλη ευκαιρία για τη Χετάφε με τον Μάτα να τα κάνει όλα σωστά αλλά να τελειώνει άσχημα τη φάση στο 66ο λεπτό.

15 λεπτά πριν από το τέλος ο Μέσι δεν κατάφερε να πετύχει το 400ο του γκολ στην Ισπανία αφού νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Σόρια, ενώ στο 83ο λεπτό ξανά ο τερματοφύλακας της Χετάφε στέρησε από τον Αργεντινό το 400ο του γκολ στη La Liga!

Γήπεδο:Αλφόνο Πέρεθ

Χετάφε:Σόρια,Αντούνες,Σουάρες,Καμπρέρα,Φουλκέ(57' Μολίνα),Ντακονάμ,Πορτίγιο(84' Ιμπάνιεθ),Μαξίμοβιτς,Αραμπάρι,Άνχελ(74' Σάιθ), Μάτα

Μπαρτσελόνα:ΤερΣτέγκεν,Πικέ,Λενγκλέ,Άλμπα,Ρομπέρτο,
Βιδάλ(70 'Μπουσκέτς),Ράκιτιτς,Αρτούρ(88'Αλενιά),Μέσι,Σουάρες,Ντεμπελέ(84' Κοουτίνιο)
Keywords
Τυχαία Θέματα