Γκέλα της Ρεάλ στη Μαδρίτη (pics)

Νέο στραβοπάτημα για τη Ρεάλ που έχασε μέσα στη Μαδρίτη από τη Σοσιεδάδ 2-0.Γουίλιαμ Ζοσέ και Ρούμπεν Πάρδο υπέγραψαν το σπουδαίο διπλό.Αποβλήθηκε ο Λούκας Βάθκεθ στο 61ο λεπτό.

Πριν καν συμπληρωθούν δυό λεπτά στην αναμέτρηση η Σοσιεδάδ κέρδισε πέναλτι μετά την ανατροπή του Μερίνο από τον Κασεμίρο. Ο Γουίλιαμ Ζοσέ ανέλαβε την εκτέλεση φθάνοντας τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα.

Μονότερμα της Ρεάλ, αποδοκιμασίες στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου

Στο 10ο λεπτό ο Μπενζεμά έχασε
τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει μετά την πάσα του Βινίσιους ολομόναχος μπροστά από τον Ρούλι.Πέντε λεπτά αργότερα ο νεαρός Βραζιλιάνος που ξεκίνησε στο πλάι του Μπενζεμά (ο Μπέιλ έμεινε εκτός αποστολής και ο Ίσκο στον πάγκο) αστόχησε στο τετ α τετ με τον Ρούλι.

Λίγο αργότερα ο Αργεντινός τερματοφύλακας είχε την απάντηση στο σου του Μόντριτς έξω από την περιοχή.H πίεση της ομάδας του Σολάρι συνεχίστηκε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου με τον Κασεμίρο να απειλεί με το κεφάλι.Τελευταία φάση για το πρώτο μέρος η σέντρα σουτ του Λόυκας Βάθκεθ που βρήκε το δοκάρι.

Τρελός ρυθμός στην επανάληψη, αποβλήθηκε ο Λούκας Βάθκεθ

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου Βινίσιους και Βαράν, δις, δεν μπόρεσαν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα του Ρούλι στην τριπλή! ευκαιρία των μερένγκες.Απάντησε στις ευκαιρίες η Σοσιεδάδ με τον Ογιαρθάμπαλ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Χαμός στην επανάληψη, πάνω κάτω η μπάλα, ο Βινίσιους λίγο έλειψε να ισοφαρίσει με όμορφο πλασέ.Νέα ευκαιρία για τους βάσκους με τον Γιανουζάι να κάνει φοβερό σλάλομ όμως το πλασέ του να φεύγει δίπλα από το δοκάρι του Κουρτουά.

Στο 61ο λεπτό ο Λούκας Βάθκεθ αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα στον Μερίνο αφήνοντας την ομάδα του με παίκτη λιγότερο, όμως η Ρεάλ παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα βγήκε στην επίθεση και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Βινίσιους στο 66ο λεπτό, ενώ λίγο πριν ο διαιτητής αρνήθηκε καθάρο πέναλτι στον Βραζιλιάνος μετά από μαρκάρισμα του Ρούλι.

Στο 83ο λεπτό ο Ρούμπεν Πάρδο, που είχε περάσει στο ματς 10 λεπτά νωρίτερα, με κεφαλιά έβαλε τέλος στις ελπίδες των γηπεδούχων να γυρίσουν το ματς διαμορφώνοντας το 2-0 μετά την ασίστ του Γουίλιαμ Ζοσέ.

-6η ήττα της Ρεάλ σε 18 αγώνες, 2η στη Μαδρίτη,20 Οκτωβρίου είχε ηττηθεί στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου από τη Λεβάντε(1-2).

ΡεάλΜαδρίτης:Κουρτουά,Καρβαχάλ,Ράμος,Μαρσέλο(77'Ρεγκιλόν),Βαράν,Μόντριτς,
Κρόος(80'Σεμπάγιος),Κασεμίρο(57'Ίσκο),Βάθκεθ,Βινίσιους,Μπενζεμά

ΡεάλΣοσιεδάδ:Ρούλι,Μορένο,Γιορέντε,Ελουστόντο(69' Θαλδούα),Μουνιόθ(84' Θουπέλδια),Ιγιαραμέντι,Θουρουτούθα,Γιανουζάι,Μερίνο(73' Πάρντο),Ζοζέ,Ογιαρθάμπαλ
Keywords
Τυχαία Θέματα