Η καλύτερη 11αδα του Τσάμπιονς Λιγκ (pic)

Η καλύτερη 11αδα του Τσάμπιονς Λιγκ (pic)mkatsafaΠέμ, 02/18/2021 - 17:47

Λίβερπουλ, Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ, βρίσκονται με το ένα πόδι στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, ενώ η Γιουβέντους αύξησε τις πιθανότητες πρόκρισης με το γκολ που πέτυχε ο Κιέζα στην ήττα των «μπιανκονέρι» με σκορ 2-1. Λιονέλ Mέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο προσπάθησαν για το καλύτερο στους αγώνες των ομάδων τους, αλλά Κιλιάν Εμπαπέ και Έρλινγκ Χάλαντ, ήταν

αυτοί που έκριναν αποτελέσματα και έδειξαν με την απόδοση τους, ότι το μέλλον τους ανήκει. Ας δούμε όμως την καλύτερη 11αδα,όπως την ψήφισαν οι συντάκτες του «who scored.com».

Τερματοφύλακας: ΑΛΙΣΟΝ (Λίβερπουλ)-7,33
Μετά από ένα διάστημα κακής απόδοσης, ο τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, επέστεψε στις καλές εμφανίσεις στο ματς με τη Λειψία. Ο Βραζιλιάνος ήταν πολύ «απασχολημένος» στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη δεν χρειάστηκε η ομάδα την συνδρομή του.

Δεξιός Μπακ: ΓΟΥΙΛΣΟΝ ΜΑΛΑΦΑ (Πόρτο)-7,39
Η Πόρτο χρειάστηκε λιγότερο από δύο λεπτά για να σκοράρει το πρώτο της τέρμα και έφτασε στο δεύτερο γκολ 60 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της επανάληψης, με τον Γουίλσον Μαλαφά να δημιουργεί και τον Μαρεγκά να εκτελεί για το 2-0. Εκτός από την ασίστ, ο Πορτογάλος αμυντικός, ολοκλήρωσε το ματς με δύο εύστοχες ντρίμπλες και πολλά τάκλιν που ανέκοψαν αρκετές επιθέσεις των αντιπάλων. 

Στόπερ: ΟΖΑΝ ΚΑΜΠΑΚ (Λίβερπουλ)-7,52
Ο Οζάν Καμπάκ είχε πολύ καλή απόδοση εναντίον της γνωστής του Λειψίας, την Τρίτη. Ο 20χρονος κέρδισε δύο εναέριες μονομαχίες και ολοκλήρωσε επτά συνδυασμούς και αναχαιτίσεις. Έπαιξε βασικό ρόλο, στο να εμποδίσει τους Γερμανούς να απειλήσουν τον Άλισον στο δεύτερο ημίχρονο.  

Στόπερ: ΜΑΡΚΙΝΙΟΣ (Παρί)-7,33
Ο Μαρκίνιος πρόσφερε ηρεμία στην ομάδα του, παρά την «άγρια» φύση της συνάντησης της Παρί με τη Μπαρτσελόνα. Ολοκλήρωσε με επιτυχία 95,7% τις πάσες του, ντρίμπλαρε με επιτυχία από το πίσω μέρος σε δύο περιπτώσεις και έκανε πέντε τάκλιν και αναχαιτίσεις αντιπάλων.

Αριστερός Μπακ: ΡΟΜΠΕΡΤΣΟΝ (Λίβερπουλ)-7,13
Δεν ήταν μια συναρπαστική παράσταση του Άντριου Ρόμπερτσον, αλλά ήταν αξιόπιστη καθώς η Λίβερπουλ πήρε τον έλεγχο της κατάστασης από την Λειψία, ενόψει της ρεβάνς. Ο Ρόμπερτσον έκανε ένα τάκλιν και «καθάρισε» τρεις φάσεις, βοηθώντας την Λίβερπουλ να κρατήσει ανέπαφη την εστία της.  Ο νεαρός μπακ της Λίβερπουλ είχε επίσης τρεις ντρίμπλες, τις περισσότερες από οποιονδήποτε άλλο συμπαίκτη του.

Δεξιός ακραίος επιθετικός: ΜΟΪΣ ΚΙΝ (Παρί)-8,79
Μετά από έναν «εφιάλτη» που έζησε με την Έβερτον, ο Μόις Κιν δείχνει το μεγάλο του ταλέντο με τα χρώματα της Παρί.  Ο Κιν σκόραρε για 3ο συνεχόμενο ματς στον θρίαμβο επί της Μπαρτσελόνα, εξασφαλίζοντας την τρίτη υψηλότερη βαθμολογία του WhoScored από τη δράση του διημέρου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός από το γκολ, ο Κιν είχε επίσης τέσσερις ντρίμπλες, ισοφαρίζοντας τον αριθμό αυτό που είχε στις πέντε προηγούμενες εμφανίσεις του στη διοργάνωση. Όχι μόνο αυτό, αλλά ο Κιν δούλεψε σκληρά με την μπάλα με τρία  τάκλιν και αναχαιτίσεις αντιπάλων – αριθμός μεγαλύτερος από αυτόν που είχε σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια του στο Τσάμπιονς Λιγκ (2).  

Κεντρικός Μέσος: ΜΑΡΚΟ ΒΕΡΑΤΙ (Παρί)-8,07
Όχι σε πλήρη φυσική κατάσταση μετά τον τραυματισμό του, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να πραγματοποιήσει εξαιρετική εμφάνιση ως το Νο.10 της Παρί στο ματς με τη Μπαρτσελόνα.  Ο διεθνής Ιταλός είχε μία ασίστ σε γκολ του Εμπαπέ και αργότερα έκανε ένα υπέροχο τάκλιν στην άκρη της δικής του περιοχής για να αποτρέψει μια δύσκολη κατάσταση που δημιουργούταν στην περιοχή του . Ολοκλήρωσε το ματς με πέντε ντρίμπλες πριν φύγει στο 72ο λεπτό, χωρίς μάλιστα να δεχτεί κίτρινη κάρτα.  

Κεντρικός Μέσος: TΖΕΪΝΤΟΝ ΣΑΝΤΣΟ (Ντόρτμουντ)-7,90
Ο Χάλαντ «κάλυψε» την καλή απόδοση του Σάντσο, ο οποίος είχε την ασίστ στο 2ο γκολ της Ντόρτμουντ, είχε δύο τελικές προσπάθειες και 4 επιτυχημένες ντρίμπλες. 
Αριστερός Ακραίος Επιθετικός: ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ (Παρί)-10,0
Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι ο παίκτης της Τσάμπιονς Λιγκ γι΄αυτή την εβδομάδα, μετά από το αξιοσημείωτο χατ-τρικ που πέτυχε επί της Μπαρτσελόνα την Τρίτη. Ο Γάλλος επιθετικός  είχε επίσης 10 ντρίμπλες, μία περισσότερη απ΄ότι είχε όλη η Μπαρτσελόνα. Επιπλέον, κανένας παίκτης από στα τέσσερα ματς που διεξήχθησαν, δεν είχε περισσότερες τελικές ή δεν κατέγραψε περισσότερες πάσες-κλειδιά.

Κεντρικός Επιθετικός: ΕΡΛΙΝΓΚ ΧΑΛΑΝΤ (Ντόρτμουντ)-8,89
Ο Έρλινγκ Χάλαντ αποκάλυψε μετά το τέλος του αγώνα με τη Σεβίλλη, ότι το χατ τρικ που πέτυχε ο Εμπαπέ, του έδωσε έξτρα κίνητρο και πράγματι έτσι συνέβη. Η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ο Νορβηγός ανέλαβε δράση, σκόραρε δύο φορές είχε μία ασίστ και με την εν γένει απόδοση του αναδείχτηκε σε ηγετική φυσιογνωμία για την ομάδα του.  

Κεντρικός Επιθετικός: ΜΑΟΥΡΟ ΙΚΑΡΝΤΙ (Παρί)-7,73
Όταν παίζουν Νεϊμάρ και Εμπαπέ στην επίθεση, λογκό είναι η προσοχή των περισσότερων να στρέφεται σε αυτά τα αστέρια και λιγότερο στον Μάουρο Ικάρντι. Ο Ιταλός επιθετικός σίγουρα δεν προσφέρει τις ίδιες συγκινήσεις με τους προαναφερθέντες συμπαίκτες του, αλλά έκανε τη δουλειά του πολύ καλά εναντίον της Μπαρτσελόνα. Ο 27χρονος ήταν άτυχος που δεν είδε το όνομα του στους σκόρερ, κέρδισε τρεις εναέριες μονομαχίες και κατέγραψε επίσης τρία βασικά περάσματα, στην πρώτη του εμφάνιση στο Champions League στη σεζόν.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Champions League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off mkatsafa Off Off ΔΙΕΘΝΕΙΣ Με πολύ ωραία παιχνίδια και μεγάλους πρωταγωνιστές τους Εμπαπέ και Χάλαντ ξεκίνησε η φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Article publish on Πέμ, 02/18/2021 - 17:47 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα