ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 2-1: Σαν να κέρδισε ο... Άγιαξ! (vid)

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός 2-1: Σαν να κέρδισε ο... Άγιαξ! (vid)antaloΠέμ, 02/18/2021 - 17:11

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έγινε… «Άγιαξ» μετά τα πρώτα 10-15 λεπτά του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο αποκτώντας προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος.


Το «δικαίωμα» βέβαια το έδωσε σε πολλές περιπτώσεις η ομάδα του Μπόλονι, κυρίως στο 2ο ημίχρονο όπου ηττήθηκε κατά κράτος σχεδόν σε όλες τις γραμμές, εν αντιθέσει με αυτή του Γιαννίκη η οποία έδειξε χαρακτήρα έστω

κι αν μπήκε με το… αριστερό στην αναμέτρηση! 

Με τους καλύτερους οιωνούς, λοιπόν, ξεκίνησε το ματς για τον Παναθηναϊκό καθώς μόλις στο 2’ ο Μακέντα άνοιξε το σκορ έπειτα από ωραία προσπάθεια του Χατζηγιοβάνη! 


Ότι θα ήθελε δηλαδή ο Μπόλονι από μια ομάδα η οποία παρατάχθηκε με τόσες αλλαγές – εννέα συνολικά – σε σχέση με το σχήμα που νίκησε στο ντέρμπι των «αιωνίων» την περασμένη Κυριακή!
Ο ΠΑΣ έδειξε μια αξιοπρόσεκτη ηρεμία σε αυτή την γρήγορη αλλαγή των δεδομένων κι αυτό έγινε άμεσα αντιληπτό!
Οι Ντομίγκες, Λέο Μπατίστ, Ελευθεριάδης και Παμλίδης ανέλαβαν πολλές πρωτοβουλίες δημιουργώντας διαδοχικά προβλήματα στην άμυνα του «τριφυλλιού» που περισσότερες βοήθειες έπαιρνε από τις δημιουργικές διαθέσεις των Χατζηγιοβάνη – Μακέντα παρά από τις εν γένει ανασταλτική παρουσία των υπόλοιπων!
Στο 20ο λεπτό ο Παμλίδης με ωραίο σουτ ισοφάρισε σε 1-1 ενώ στη συνέχεια η ομάδα των Ιωαννίνων έδειξε να έχει συγκεκριμένο πλάνο στο ματς εν αντιθέσει με τον Παναθηναϊκό που ήθελε να δημιουργήσει αλλά σε λίγες περιπτώσεις κρατούσε τις ισορροπίες στις γραμμές του!
Πάντως στο 40’ ο Χατζηγιοβάνης είχε μια καλή εκτέλεση φάουλ, από πλάγια θέση, τραντάζοντας το οριζόντιο δοκάρι ενώ λίγο πιο μετά σε άλλη επίθεση σε «ελεύθερο πεδίο» του ΠΑΣ ο Λέο Μπατίστ μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή όμως ο Ξενόπουλος του περιόρισε το πεδίο, διώχνοντας σε κόρνερ!


Στην επανάληψη ο ΠΑΣ έμοιαζε με τον θρυλικό ποδοσφαιρικό «Αίαντα» του Άμστερνταμ, δημιουργώντας αρκετές καλές φάσεις για γκολ το οποίο κατάφερε με κεφαλιά του Κάργα στο 66ο λεπτό.


Ο τεχνικός του Παναθιηναϊκού προσπάθησε να συμμαζέψει ότι προλάβαινε στα τελευταία 15 λεπτά όπου πάντως περισσότερο η ομάδα του εκτέθηκε στο κίνδυνο ενός ακόμα τέρματος παρά έφτιαξε προϋποθέσεις ισοφάρισης.
Το αποτέλεσμα και βέβαια κρίνεται δίκαιο με την ομάδα των Ιωαννίνων να κερδίζει την πρώτη παρτίδα και αυτή του Παναθηναϊκού να «προσγειώνεται» κάπως ανώμαλα μετά το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής!
 

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα - Ποδόσφαιρο Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off antalo Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΣ Γιάννινα ΕΛΛΑΔΑ Ανώτερος ο ΠΑΣ νίκησε με 2-1 τον Παναθηναϊκό, στο Αγρίνιο, «απαντώντας» με τους Παμλίδη (21’) και Κάργα (66’) στο γρήγορο γκολ του Μακέντα! Article publish on Πέμ, 02/18/2021 - 17:11 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα