Η κακοί της Disney με δική τους σειρά στο Disney+

Ιστορίες προέλευσης αγαπημένων κακών.

Μια σειρά για τους αντιπάλους των ταινιών της Disney θα κυκλοφορήσει στο Disney+ με την ονομασία "Book of Enchantments", σύμφωνα με το Variety.

Η σειρά λέγεται ότι θα βασίζεται στη σειρά βιβλίων "Villains" της Serena Valentino και θα επικεντρωθεί σε χαρακτήρες όπως οι Maleficent του "Sleeping Beauty", Ursula του "The Little Mermaid", Wicked Queen του

"Snow White" και στις ιστορίες προέλευσης τους.

Τη συγγραφή της έχει αναλάβει ο Michael Seitzman, ενώ θα είναι επίσης παραγωγός μέσω της Maniac Productions μαζί με την ABC Signature Studios. Η ανάπτυξη του "Book of Enchantments" λέγεται ότι ξεκίνησε μετά το τέλος της εμπνευσμένης από την Disney σειράς "Once Upon A Time", πέρυσι την άνοιξη.

Η Disney έχει ανακοινώσει διάφορες σειρές για τη νέα συνδρομητική της υπηρεσία, αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα πότε ακριβώς θα ανοίξει. Γνωρίζουμε ότι στην υπηρεσία θα κυκλοφορήσουν, μεταξύ άλλων, η live-action σειρά του Jon Favreau, "The Mandalorian", νέες ιστορίες από τα "Monsters Inc" και "High School Musical" και η συνέχεια του "Star Wars: The Clone Wars".

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΤο "The Haunting of Hill House" πήρε το πράσινο φως για 2η σεζόνΌλες οι σειρές που θα χάσουμε το 2019Τα αποτελέσματα των Βραβείων από το Σωματείο Σεναριογράφων

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα