Η Ίντερ τρέμει για Champions League

Η Νάπολι έκανε πάρτι απέναντι στην Ίντερ του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Νίκη 4-1 για τους παρτενοπέι με την Ίντερ πλέον να έχει μεγάλη μάχη την τελευταία αγωνιστική για να πάρει εισιτήριο για το Champions League!

Η Ίντερ είχε το κίνητρο αλλά η αδιάφορη Νάπολι έβγαλε πάθος από το πρώτο δευτερόλεπτο και πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με το σουτ του Ζιελίνσκι (16') για να προηγηθεί!

Με τους νερατζούρι να ρισκάρουν όσο περνάει η ώρα ήρθαν κι άλλες ευκαιρίες και φυσικά... κι άλλα
γκολ!

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μέρτενς με κεφαλιά έκανε το 2-0 (61')... ο Φαμπιάν σχεδόν σε κενή εστία το 3-0 (71') και ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το τέταρτο γκολ (78').

Ο Ικάρντι από το σημείο του πέναλτι νίκησε τον Καρνέζη για το τελικό 4-1 (81'). Η Ίντερ πρέπει να νικήσει την Έμπολι την τελευταία αγωνιστική για να πάρει εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

ΝΑΠΟΛΙ : Καρνέζης - Μαλκουί, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλι (82' Λουπέρτο), Γκουλάμ - Καγεχόν, Άλαν, Ζιελίνσκι, Φαμπιάν - Μέρτενς (80' Γιουνές), Μίλικ (76' Ινσίνιε)

ΙΝΤΕΡ : Χαντάνοβιτς - Ντ'Αμπρόζιο, Σκρίνιαρ, Μιράντα, Ασαμόα - Μπρόζοβιτς, Γκαλιαρντίνι (58' Βεσίνο) - Πολιτάνο (46' Ικάρντι), Ναϊνγκολάν, Πέρισιτς (79' Καντρέβα) - Μαρτίνες
Keywords
Τυχαία Θέματα