Η Ιγκοκέα ανακοίνωσε τον Σταρκς για την… Φενέρμπαχτσε (pic+vid)

Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να μην έχει ακόμη ανακοινώσει κάτι αλλά η Ιγκοκέα την πρόλαβε και έκανε γνωστό ότι ο Μαρκέλ Σταρκς αποτελεί παρελθόν καθώς αποδέχτηκε την πρόταση της τουρκικής ομάδας.

Starks iz Igokee m:tel u Fenerbahče https://t.co/PjCjqxaK8h #našakuća #republikasrpska #bcigokeamtel #mtelbh #mtel #imateprijatelje #aleksandrovac #laktasi #AdmiralBetABAliga #AdmiralBetABALeague#BasketballCL #basketball #bcl #basketball #ourhouse pic.twitter.com/6AqtxfutRP

Igokea m:tel (@BCIgokea) January 22, 2022

Ο πρώην παίκτης του Κόροιβου Αμαλιάδας (2016-2017) θα γίνει κάτοικος Κωνσταντινούπολης και θα έχει την ευκαιρία καριέρας να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της ηπείρου, την Euroleague.

Ο Αμερικανός play-maker μέτρησε φέτος 12.7 πόντους με 43% στο τρίποντο, 6.8 ασίστ κι 1.2 ριμπάουντ σε 9 εμφανίσεις στο Champions League, ενώ στην Αδριατική Λίγκα αντίστοιχα κατέγραψε 10.2 πόντους με 45% από απόσταση, 5.6 ασίστ και 2.1 ριμπάουντ σε 14 παιχνίδια.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του και ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα του δώσει την ευκαιρία να την… εκτοξεύσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα