Μπόχουμ – Κολωνία 2-2 : Δικαιοσύνη (hls)

Η Μπόχουμ είχε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίωρο του αγώνα και ταλαιπώρησε αρκετά τον τερματοφύλακα Σβέμπε ο οποίος σταμάτησε Χόλτμαν (17′) και Λοκάντια (34′). Δεν κατάφερε να αντιδράσει όμως στην εξαιρετική αντεπίθεση των γηπεδούχων από την οποία ήρθε το 1-0 με σκόρερ τον Χόλτμαν (25′).

Τα στιγμιότυπα του αγώνα

Η Κολωνία αντέδρασε εντυπωσιακά στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου σκοράροντας δις. Αρχικά ισοφάρισε με συνηθισμένο τρόπο, με γέμισμα στην περιοχή και σκόρερ τον Χούμπερς (36′).

Η ανατροπή έγινε

στο 45ο λεπτό με τον Μοντέστ να εκτελεί από μακριά τον τερματοφύλακα Ρίμαν που ήταν εκτός εστίας.

Οι αλλαγές του Τόμας Ράις βοήθησαν να έρθει η ισοφάριση στο δεύτερο ημίχρονο καθώς δύο από αυτές συνεργάστηκαν για το 2-2. Ο Πόλτερ κατέβασε την μπάλα και ο Ασάνο ισοφάρισε πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (70′).

Δύο μικροευκαιρίες των γηπεδούχων δεν άλλαξαν ένα δίκαιο αποτέλεσμα καθώς και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πάρουν την νίκη αλλά πρέπει να μείνουν ικανοποιημένες με την ισοπαλία.

Μπόχουμ (4/3/3) : Ρίμαν – Σταφυλίδης (65′ Γκαμπόα), Μπέλα-Κότσαπ, Λάιτς, Σοάρες – Λοσιγιά, Λέβεν, Ρέτσμπεκαϊ (82′ Όστερχαγκε) – Χόλτμαν (82′ Άντβι-Αντιέι), Πάντοβιτς (65′ Ασάνο), Λοκάντια (56′ Πόλτερ)

Κολωνία (4/1/3/2) : Σβέμπε – Σμιτς (80′ Εχιζίμπουε), Κίλιαν, Χούμπερς, Χέκτορ – Έζτσαν – Κάιντς (80′ Σίντλερ), Λιούμπιτσιτς (65′ Ουτ), Σάουμπ (61′ Τίλμαν) – Ντούντα (61′ Χορν), Μοντέστ

Keywords
Τυχαία Θέματα