Η γυναικεία έκδοση του Elite Neon Cup 2023

Το νέο «Girls edition» τουρνουά εγκαινίασε το φετινό καλεντάρι ποδοσφαιρικών events της «Yellowfields-all about sports» .

Το πρώτο «Βίκος Cola Elite Neon Cup 2023: Girls edition» πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της «Kicks Academy», στο Athens LifeTech Park στα Σπάτα.

Από φέτος το διεθνές τουρνουά ακαδημιών «Elite Neon Cup» ενσωμάτωσε την κατηγορία Κ17 Κοριτσιών, στηρίζοντας το εγχείρημα της ανάπτυξης του.

Την

πρώτη θέση του τουρνουά κατέκτησε η ομάδα της CΗELSEA FC.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα της AIMZ FA από την Αίγυπτο, ενώ την τρίτη θέση της διοργάνωσης κατέκτησε η ομάδα του AO ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ.

Οι υπόλοιπες ομάδες που έλαβαν μέρος στο τουρνουά ήταν: ZED FC (Αίγυπτος), OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ SOCCER SCHOOL ΓΑΛΑΤΣΙ, ΑΕΚ B WOMEN FOOTBALL, AO AΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.

Το «Elite Neon Cup» έχει γίνει θεσμός, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την εξέλιξη των υποδομών ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, διατηρώντας την πρώτη θέση στη διοργάνωση των τουρνουά ακαδημιών σε πανελλαδικό επίπεδο.

Το «Βίκος Cola Elite Neon Cup 2023», ως ένα καθιερωμένο και άκρως επιτυχημένο διεθνές τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου, έχει παράλληλους στόχους.

Καταρχάς την ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος στις υποδομές και ταυτόχρονα επιδιώκει να σταθεί αρωγός στην εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών. Την ίδια στιγμή παρουσιάζει το κοινωνικό του πρόσωπο, συνεισφέροντας στην προώθηση της φιλοξενίας και του ελληνικού πολιτισμού.

Το «Βίκος Cola Elite Neon Cup 2023» χάρη στις διοργανώσεις του φέρνει κοντά όλους όσοι συμμετέχουν στα διεθνή τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου. Ενώνοντας μέλη της κοινωνίας του ποδοσφαίρου, ανεξαρτήτως κοινωνικής προέλευσης, αθλητικών προτιμήσεων και συμβάλλει στις διαδικασίες ένταξης στο κοινωνικό σύνολο.

Ονομαστικός χορηγός της διοργάνωσης είναι η «Βίκος Cola» και επίσημοι χορηγοί τα «Εκπαιδευτήρια Γείτονα» και η κατασκήνωση «The Ranch».

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.eliteneoncup.com, μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με όλα τα νέα της διοργάνωσης.

Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στους επίσημους λογαριασμούς στο Instagram, στο Facebook και στο Twitter.

Η ομάδα της “Yellowfields” και όλοι οι συντελεστές της διοργάνωσης είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν ξανά στις 27-29 Οκτωβρίου 2023 στις ηλικιακές κατηγορίες Κ10 και Κ12 αγοριών και να ζήσουν μαζί σας άλλη μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία !

Keywords
Τυχαία Θέματα