Ο Γιάννης Βούρος αντιμετώπισε πρόβλημα με τα δημοτικά τέλη του γηπέδου της ΑΕΚ και θα το βρει μπροστά του και ο Γιάννης Τομπούλογλου

Με πικρία αποχώρησε από τη Δημαρχία. Ο Γιάννης Βούρος ήταν το πρόσωπο κλειδί στο γήπεδο της ΑΕΚ, πάρα ταύτα δεν θα συνεχίσει να είναι δήμαρχος στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η OPAP Arena και τα δημοτικά τέλη που παραμένουν σε εκκρεμότητα ήταν μέσα

στις αιτίες της ήττας του.

Ο Γιάννης Βούρος έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση για την αποχώρησή του. Κατηγόρησε ουκ ολίγους. Βασικά τους πάντες. Πολιτικούς, δημοσιογράφους, λοιπούς αντιπάλους. Δεν έκανε όμως καμία αναφορά στην ΑΕΚ. Δεν πήγε με πλήρη τη στήριξή της ΑΕΚ είναι η αλήθεια. Κάτι που το άφησε να εννοηθεί μέσω της ανάρτησής του, αλλά το είπε απέξω απέξω.

Ένα από τα ζητήματα, λοιπόν, που αντιμετώπισε ήταν η είσπραξη των δημοτικών τελών για την OPAP Arena. Υπόχρεη για αυτά είναι η ΠΑΕ ΑΕΚ. Όσο καλή σχέση και αν είχε, που είχε, ο Γιάννης Βούρος, είναι ένα κομμάτι που δεν μπορεί να προσπεράσει. Τα δημοτικά τέλη είναι αδίκημα αν δεν εισπραχθούν και τοκίζονται συνεχώς. Μάλιστα, είναι αδύνατο να διαγραφούν και οι τόκοι. Με άλλα λόγια, τόκοι δεν παραγράφονται.

Αυτή η παρεξήγηση δεν λύθηκε ποτέ ανάμεσα στον Γιάννη Βούρο και την ΑΕΚ. Ακόμα και σήμερα τα δημοτικά τέλη της OPAP Arena είναι σε εκκρεμότητα, ανείσπρακτα. Το πρόβλημα θα το βρει μπροστά του πλέον ο νέος Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Τομπούλογλου. Ο αδερφός του τελευταίου, Χάρης, ήταν από αυτούς που τάχθηκαν ενάντια στην κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ. Ο Χάρης Τομπούλογλου ήταν που έκανε χώρο για να γίνει πρόεδρος της παράταξης που τελικά κέρδισε και τις εκλογές, ο αδερφός του, Γιάννης Τομπόλογλου.

Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα