«Η Γιουβέντους δεν πάει στις ΗΠΑ λόγω Ρονάλντο»

Γιουβέντους και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα παίξουν κανένα αγώνα στις ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι για το International Champions Cup, σύμφωνα με τους «New York Times».

Η Γιουβέντους είχε επιβεβαιώσει την παρουσία τους στο καλοκαιρινό διαγωνισμό, αλλά οι διοργανωτές θεωρούν ότι η ιταλική ομάδα , δεν θα βρεθεί σε αμερικανικό
έδαφος, προκειμένου να κρατήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ μακριά από τις ΗΠΑ αυτό το έτος, εξαλείφοντας έτσι τον κίνδυνο οι αρχές να τον σταματήσουν, ως μέρος έρευνας για εικαζόμενη παραβίαση.

Στο Λας Βέγγκας ερευνάται καταγγελία της Κάθριν Μαγιόρκα, που ισχυρίστηκε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο τη βίασε σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας το 2009 και, στη συνέχεια, πλήρωσε 375.000 δολάρια για να αγοράσει την σιωπή της. Ο Πορτογάλος αρνείται τις κατηγορίες.

Η Γιουβέντους θα αγωνιστεί στην Ασία (Σιγκαπούρη και Κίνα), όπως και η Τότεναμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την προηγούμενη σεζόν, η Γιουβέντους έπαιξε σε τρία παιχνίδια του τουρνουά στις ΗΠΑ. Η ιταλική ομάδα θα ανακοινώσει τα καλοκαιρινά σχέδιά της τις επόμενες εβδομάδες, αλλά όλα δείχνουν ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν θα είναι σε αυτά.

Στις 27 Μαρτίου είναι προγραμματισμένη η κλήρωση για το International Champions Cup, με έως τώρα σίγουρη την συμμετοχή Άρσεναλ, Μίλαν, Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Γιουάιτεντ.
Keywords
Τυχαία Θέματα