Η Φιορεντίνα διέσυρε την Μίλαν (video)

Οι βιόλα του Βιτσέντζο Μοντέλα πέτυχαν δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας εύκολα της Μίλαν με 3-1 στο Τζουζέπε Μεάτσα. Απογοητευτικοί οι ροσονέρι σε δύσκολη θέση ο κόουτς Μάρκο Τζαμπάολο.

Η Φιορεντίνα μπήκε στο γήπεδο απαιτώντας να σκοράρει απέναντι στην Μίλαν. Πίεσε αφόρητα στο πρώτο εικοσάλεπτο και προηγήθηκε δίκαια με πέναλτι του Πούλγκαρ.

Οι γηπεδούχοι δεν βελτιώθηκαν έφτιαξαν μια ευκαιρία σε όλο το πρώτο ημίχρονο με ένα σουτ του Σούσο και η κατάσταση θα μπορούσε να είναι χειρότερη πριν πάνε στα αποδυτήρια
αλλά αστόχησαν Πούλγκαρ και Κιέζα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ένα ανόητο μαρκάρισμα του Μουσάκιο άφησε τους ροσονέρι με δέκα παίκτες (54') και όλα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα.

Ακολούθησε το 0-2 του Καστροβίλι (66')... χαμένο πέναλτι του Κιέζα το οποίο έπιασε ο Ντοναρούμα (70') και εν τέλει το 0-3 από τον Φρανκ Ριμπερί (78') ο οποίος αποθεώθηκε από όλο το γήπεδο.

Η Μίλαν μείωσε με ένα όμορφο γκολ του Λεάο στο τελικό 1-3 (80') αλλά ο κόουτς Μάρκο Τζαμπάολο είδε την Μίλαν να χάνει για τέταρτη φορά σε έξι αγώνες και να είναι στην 16η θέση της βαθμολογίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα