Η Ευαγγελία Μονοκρούσου συνδυάζει σπουδές και πρωταθλητισμό

Η Ευαγγελία Μονοκρούσου θα αποτελέσει ένα από τα «εργαλεία» της Εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής γυναικών στην προσπάθεια για επίτευξη των στόχων της, στις μεγάλες διοργανώσεις της φετινής χρονιάς.

Η ανερχόμενη αθλήτρια, που σε λίγες εβδομάδες θα κλείσει τα 19 της χρόνια, απείχε πέρσι από τα κορυφαία αγωνιστικά ραντεβού, καθώς είχε αφοσιωθεί στη μελέτη για τις εισαγωγικές εξετάσεις για το Πολυτεχνείο. Το αποτέλεσμα την δικαίωσε και, ως φοιτήτρια πλέον της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π., μπορεί να ξαναβάλει την ενόργανη σε πρώτη προτεραιότητα.

«Μέχρι
στιγμής καταφέρνω να συνδυάζω τις προπονήσεις με τα μαθήματα της σχολής μου. Υπολογίζω να δώσω τον πρώτο μου φετινό αγώνα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα του Μαΐου και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσω να κερδίσω μία θέση στην Εθνική ομάδα ενόψει του ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου πρωταθλήματος που θα ακολουθήσουν. Θα βάλω τα δυνατά μου για να πετύχω ό,τι καλύτερο και να φανώ χρήσιμη στην ομάδα», τόνισε η Ευαγγελία Μονοκρούσου, η οποία έχει ήδη κάποια εμπειρία από κορυφαίες διοργανώσεις, αφού συμμετείχε στο παγκόσμιο του 2015 στη Γλασκόβη και στο ευρωπαϊκό του 2016 στη Βέρνη.

«Τα καλύτερα όργανά μου είναι το έδαφος και το άλμα. Σ’ αυτά αισθάνομαι πιο σίγουρη και έχω τις υψηλότερες αρχικές αξίες. Στο πανελλήνιο πάντως σκοπεύω να αγωνιστώ στο σύνθετο ατομικό. Δουλεύω και στα τέσσερα όργανα, για να μπορώ να ανταποκριθώ σε ό,τι χρειαστεί σε κάθε αγώνα», συμπλήρωσε η νεαρή πρωταθλήτρια, που κατέληξε απευθύνοντας ευχαριστίες «...στους προπονητές μου Απόστολο Πεσσίνη και Ιουλία Παλαμάρα και στους γονείς μου, που με βοηθούν πάντοτε».
Keywords
Τυχαία Θέματα