Η επίθεση σώζει... τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ είναι μια ανάσα από την παραμονή γιατί αποφάσισε... να επιτεθεί! Σε σχέση με Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα η διαφορά στην επίθεση είναι τεράστια και ο βασικός λόγος που οι Κρητικοί είναι κοντά στην παραμονή!

Ο ΟΦΗ στα τελευταία πέντε ματς στο πρωτάθλημα έχει πετύχει τρεις νίκες, όσες είχε πετύχει στις πρώτες είκοσι-τέσσερις αγωνιστικές. Ο Χάιμε Βέρα είπε στους παίκτες του να επιτεθούν. Τον άκουσαν και... ανταμείφθηκαν!

Ο
ΟΦΗ σε αυτά τα πέντε ματς βρήκε δίχτυα κάθε 6,5 τελικές προσπάθειες ενώ έχει σκοράρει οκτώ φορές. Μετράει 1,6 γκολ ανά παιχνίδι ενώ τις είκοσι-τέσσερις πρώτες αγωνιστικές σκόραρε 0,8 γκολ ανά παιχνίδι! Μόλις οκτώ φορές φέτος έχει μείνει στο μηδέν επιθετικά και έχει βρει γκολ από δεκατέσσερις διαφορετικούς παίκτες ενώ οι συναγωνιστές του στην μάχη της παραμονής από οκτώ παίκτες!

ΓΚΟΛ/ΤΕΛΙΚΕΣ25-29 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝ

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1/21,5 1/13,4
ΟΦΗ 1/6,5 1/9,3
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1/14,3 1/11,9

Αμυντικά ο Αστέρας Τρίπολης έχει κάνει καλύτερη δουλειά από ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ όμως επιθετικά οι Κρητικοί είναι σε άλλο επίπεδο! Ο ΟΦΗ έχει μείνει στο μηδέν μόλις οκτώ φορές ενώ οι υπόλοιποι δύο σχεδόν διπλάσιες. Έχει βρει γκολ από δεκατέσσερις παίκτες και περισσότερους έχουν μόνο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός (16) ενώ είναι και η πιο ποιοτική ομάδα στα γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή.

No GoalScorersΓεμίσματαΓκολ στο τελευταίο 20λεπτο

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ 14 8 32,71%5
ΟΦΗ 8 14 33,97%8
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 15 8 29% 7

Αυτό που έβαλε σε μπελάδες τον ΟΦΗ από την αρχή της σεζόν είναι οι χαμένοι βαθμοί σε ματς που ήταν μπροστά στο σκορ! Αυτοί οι αγώνες είναι εννέα με πιο πρόσφατο το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον άμεσο ανταγωνιστή Αστέρα Τρίπολης.

Αν είχε κρατήσει το 1-0 θα ήθελε μόλις έναν βαθμό την τελευταία αγωνιστική στο Περιστέρι με τον ΟΦΗ για να μείνει στην κατηγορία χωρίς μπαράζ... αν!!!

Σε αυτά τα εννέα ματς που προηγήθηκε και δε νίκησε... ο ΟΦΗ έχασε συνολικά 22 βαθμούς! Τέσσερα ματς τα έχασε (12) και πέντε έμειναν ισόπαλα (10). Αν είχε αυτούς τους 22 βαθμούς ο ΟΦΗ θα ήταν... πέμπτος και υποθετικά θα διεκδικούσε Ευρώπη όλα αυτά όμως... αν!!!

ΒΑΘΜΟΙΚΕΡΔ./ΧΑΜ.

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ5 / 7
ΟΦΗ 5 / 22
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ2 / 6
Keywords
Τυχαία Θέματα