Η ευκαιρία του Κωνσταντινίδη

Το ενδεχόμενο συμμετοχής του Σούντγκρεν στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Champions League με τα χρώματα της AIK, υποχρεώνει τον Σάββα Παντελίδη να ψάξει εναλλακτική λύση στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Άρη για την κάλυψη της δεξιάς θέσης στην «κιτρινόμαυρη» άμυνα.

Σε περίπτωση που οι Σουηδοί χρησιμοποιήσουν τον Σούντγκρεν στα ματς της κορυφαίας διοργάνωσης, τότε ο Άρης
θα μπορεί να τον δηλώσει μόνο για τους ομίλους (εφόσον τελικά περάσει).

Μέχρι να φτάσουμε όμως στο σημείο εκείνο, ο έλληνας προπονητής καλείται να βρει εναλλακτικές λύσεις και η λογική λέει ότι η πρώτη επιλογή του θα είναι ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ο άτυχος αμυντικός της περσινής σεζόν, θα έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποδείξει ότι μπορεί να τον υπολογίζει ο προπονητής του, καθώς αναμένεται να πάρει σημαντικό χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της Ολλανδίας. Μέχρι στιγμής πάντως δείχνει ιδιαίτερα ευδιάθετος.

Οι επόμενες εναλλακτικές για την συγκεκριμένη θέση, είναι ο Τζανακάκης (που ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα ταξιδέψει στην Ολλανδία ή όχι) όπως και ο πορτογάλος Σόουζα.

Στην παρούσα φάση πάντως, οι άνθρωποι του Άρη ποντάρουν πολλά στον Κωνσταντινίδη που είναι ικανός και με την παρουσία του θα μεγαλώνει καθημερινά ο συναγωνισμός με τον Σούντγκρεν που έρχεται με πολύ καλές συστάσεις από τον ευρωπαϊκό βορρά.
Keywords
Τυχαία Θέματα