Τρομερός Φελισιάνο, απέκλεισε το παιδί-θαύμα! – VIDEO

Στα 37 του χρόνια, ο Φελισιάνο Λόπεζ φθάνει σε ακόμα έναν τελικό στο Queen’s καθώς απέκλεισε τον Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ με μια τρομερή ανατροπή!

Tα…γηρατειά βαστούν καλά ακόμα!

Και δεν το λέμε με καμία δόση ειρωνείας μιας και οι φετινοί φιναλίστ του Queen’s θα είναι ο 37χρονος Φελισιάνο Λόπεζ και ο 35χρονος Ζιλ Σιμόν!

Ο Φέλι πέτυχε τη νίκη της ημέρας κερδίζοντας τον “καυτό” Φίλιξ Οζέρ-Αλιασίμ με μια τρομερή ανατροπή, 6-7(3), 6-3, 6-4!

Ο νικητής της διοργάνωσης το 2017 έκανε ένα απίστευτα ψυχωμένο ματς προσφέροντας μαθήματα grass court τένις με τρομερά σερβίς και άπιαστα βολέ στο

φιλέ!

Όλα αυτά ενώ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο καθώς έχασε το πρώτο σετ και κινδύνευσε να μείνει με break πίσω στις αρχές του δεύτερου σετ, ωστόσο, σε εκείνο το σημείο έδειξε την τρομερή πνευματική του δύναμη αλλάζοντας πλήρως τη ροή του αγώνα!

Έσπασε για πρώτη φορά στη διοργάνωση το σερβίς του Καναδού και κατάφερε να ισοφαρίσει τον αγώνα πριν οδηγηθούμε σε ένα συγκλονιστικό τρίτο σετ!

Εκεί, έσωσε πρώτα break point του Αλιασίμ πριν πετύχει ακόμα ένα καθοριστικό break εις βάρος του νεαρού τενίστα που φάνηκε εμφανώς απογοητευμένος από την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Έσωσε πάντως τέσσερα match points στο σερβίς δίχως όμως να απειλήσει το άπιαστο σερβίς του Ισπανού που πήρε την πιο απολαυστική νίκη της σεζόν και θα έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει τους τίτλους του στο Λονδίνο μετά το 2017.

Όλα τα φώτα έχουν πέσει πάνω στη νίκη του Λόπεζ αλλά και ο Ζιλ Σιμόν πέτυχε μια τρομερή νίκη!

Και αυτός με ανατροπή, επικράτησε του Ντανίλ Μεντβέντεφ με 6-7(4), 6-4, 6-3 και θα διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο στο γρασίδι από τον Ισπανό!

Σάββατο, 22/6: Ημιτελικοί Fever Tree Championships
Lopez (Spain) beat Auger-Aliassime (Canada) 6-7(3) 6-3 6-4
Simon (France) beat Medvedev (Russia) 6-7(4) 6-4 6-3

FEVER TREE CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Τρομερός Φελισιάνο, απέκλεισε το παιδί-θαύμα! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα