Η ΜΠΑΤΕ ήρθε ... νωρίς (pics)


Έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Λευκορωσίας, όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα, η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ, αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην τελευταία και καθοριστική αγωνιστική του Europa League με προοπτική πρόκρισης και για τις δυο ομάδες, σε συνάρτηση με το αποτέλεσμα του έτερου αγώνα του ομίλου, βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη.
Ο τεχνικός της ομάδας, Αλεξέι Μπάχα, αποφάσισε η ομάδα του να έρθει αρκετά νωρίτερα από την παραμονή της αναμέτρησης, όπως συμβαίνει στις περισσότερες αντίστοιχες περιπτώσεις προκειμένου οι ποδοσφαιριστές του να προσαρμοστούν απόλυτα στα δεδομένα της σημαντικότατης – και γι’ αυτούς – πρόκλησης.

Ταυτόχρονα ο χρόνος είναι επαρκής προκειμένου να αποφορτιστούν και να χαλαρώσουν μετά το τέλος της δικής τους σεζόν. Παρόλα αυτά, σήμερα το απόγευμα πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση επί ελληνικού εδάφους με τον Λευκορώσο τεχνικό να δηλώνει: «Η απάντηση θα δοθεί στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Η σεζόν ήταν πολύ επίπονη και οι παίκτες μου έπαιξαν πολλά παιχνίδια. Μετά το τελευταίο μας ματς στη Λευκορωσία η ομάδα ξεκουράστηκε για εφτά ημέρες. Στη συνέχεια ακολούθησαν προπονήσεις στην Λευκορωσία και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας στην Θεσσαλονίκη».

Και συνέχισε: «Πιστεύω ότι όσο πλησιάζει το ματς με τον ΠΑΟΚ τόσο πιο ισχυρή θα γίνεται η αυτοπεποίθηση μας. Από τις συνομιλίες που έχω με τους παίκτες μου, μου δείχνουν ότι είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Υπάρχει ενότητα και καταλαβαίνουν την σημασία αυτού του ματς. Θέλω πολύ να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Θα υπάρξει μια σκληρή μάχη, αλλά πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες. Η ΜΠΑΤΕ είναι μια ομάδα με νοοτροπία νικητή, που θέλει να δίνει το μάξιμουμ σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο ματς με τον ΠΑΟΚ».
Keywords
Τυχαία Θέματα