Παράσχος: "Βαθμολογική ανάσα" (video)

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε μεγαλύτερη διάρκεια από τον ΠΑΣ, σύμφωνα με τον Γιώργο Παράσχο, παίρνοντας εν τέλει μια σπουδαία νίκη από βαθμολογικής άποψης. "Το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μας" είπε με τη σειρά του ο Γιάννης Πετράκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Παράσχου στη συνέντευξη Τύπου:

"Νομίζω είδαμε ένα συναρπαστικό παιχνίδι σήμερα. Μπορώ να πω ότι ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο δικαιούταν κάποιο ή κάποια γκολ αλλά ο τερματοφύλακας μας ήταν σε πάρα πολύ καλή μέρα και πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια. Δυστυχώς είχαμε
προβλήματα στην άμυνα και προσπαθήσαμε να αλλάξουμε τον σχηματισμό μας παίζοντας με τρεις πίσω. Δεν μας πήγαινε τίποτα καλά, κι έτσι περάσαμε ένα ημίχρονο που ήταν πολύ δύσκολο. Μετά το 60' και από την είσοδο του Φερνάντεθ όπου πήγαμε σ' ένα 4-2-3-1 τα παιδιά έδειξαν τρομερή διάθεση. Είχαμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας πιστεύω ότι κλείσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο. Εστω και στο 90' πετύχαμε ένα γκολ που είναι πολύ σημαντικό για μας και πήραμε μια σπουδαία νίκη και μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι που έχουμε στην έδρα μας στο οποίο θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να μπορέσει η ομάδα να παίζει πολύ πιο απελευθερωμένα απ' ότι την βλέπουμε μέχρι σήμερα".

Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

"Θέλω να πω για το παιχνίδι ότι κάναμε σπουδαία εμφάνιση. Είχαμε πολύ καλή εικόνα, ειδικά μέχρι τα 60 λεπτά. Είχαμε πολλές και καθαρές ευκαιρίες να προηγηθούμε. Περιορίσαμε τον Αστέρα ο οποίος είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα. Δυστυχώς στις ευκαιρίες που είχαμε δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ και αυτό το πληρώσαμε στο τέλος με το γκολ που δεχτήκαμε. Νομίζω πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μας και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους και την εικόνα που είχαν".
Keywords
Τυχαία Θέματα