Η αποστολή του Άρη για Ολλανδία

Με όλους τους νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές, με δύο νεαρούς και τον υπό δοκιμή Σταμπουλίδη αναχωρεί το πρωϊ της Πέμπτης για το Ντύσελντοφ η αποστολή του Άρη προκειμένου να πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Αυτοί που δεν συμπεριελήφθησαν στην αποστολή είναι (εκτός του Τσουμάνη που ειδοποιήθηκε πριν από μέρες και του Μπαργκάν που έμαθε την Τρίτη ό,τι πρέπει να βρει αλλού ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του) τόσο ο Μουμίν, όσο και ο Καψάλης για τον οποίο υπάρχει η σκέψη να δοθεί δανεικός. Επίσης αξίζει να τονιστεί ό,τι ο Γιουνές αφού περάσει από
τις ιατρικές εξετάσεις (μέχρι το τέλος της εβδομάδας) στη συνέχεια θα πετάξει για την Ολλανδία, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν μία ίσως και δύο προσθήκες ακόμη κατά την διάρκεια του μονταρίσματος της ομάδας στη χώρα της τουλίπας.

Μετά την ολοκλήρωση της απογευματινής προπόνησης της Τετάρτη ο Πάκο Ερέρα ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές και οι οποίοι είναι οι εξής:

Καντιμοίρης, Αναγνωστόπουλος, Κουέστα, Κολάσο, Γκαρσία, Σόουζα, Ντιγκινί, Βελέζ, Μπάσα, Ματίγια, Mενέντεζ, Mιλούνοβιτς, Ναζλίδης, Ιντζόγλου, Διαμαντόπουλος, Βαλεριάνος, Δεληζήσης, Παυλίδης, Τζανακάκης, Κωνσταντινίδης, Σταμπουλίδης, Μπακούτσης, Μπαγκαγιάννης.

Αρχικός προορισμός είναι το Ντίσελντορφ και στην συνέχεια με το πούλμαν η αποστολή θα κατευθυνθεί στην πόλη Bosschenhoofd της Ολλανδίας που απέχει 190 χιλιόμετρα. Εκεί θα παραμείνει μέχρι τις 5 Αυγούστου όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Το πρώτο φιλικό, που θα γίνει επί βελγικού εδάφους, είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή (27/07) με αντίπαλο την KFCO Beerschot Wilrijk στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αμβέρσας, στο πλαίσιο του 2ου «Memorial Marc Steenackers».
Keywords
Τυχαία Θέματα