Η απογοήτευση του Ντεσάν

Ο Ντιντιέ Ντεσάν απογοητεύετηκε από τις επιλογές της ΦΙΦΑ για την ανάδειξη του κορυφαίου της χρονιάς, διότι δεν συμπεριλήφθηκε κανείς από την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια ομάδα του.

Οι Αντουάν Γκριζμάν και Κιλιάν Εμπαπέ ιδιαίτερα έκαναν ένα εξαιρετικό τουρνουά και είχαν γενικά μια σπουδαία χρονιά σύμφωνα με το Γάλλο τεχνικό αλλά δεν ήταν στις επιλογές της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας για την ανάδειξη των κορυφαίων.

Ρονάλντο, Μόντριτς και Σαλάχ είναι οι τρεις υποψήφιοι με τον Ντεσάν να μη θέλει να μειώσει κάποιον εξ αυτών αλλά να δηλώνει χαρακτηριστικά:

"Είμαι
απογοητευμένος. Δε λέω ότι είναι άδικο γιατί αυτό θα σήμαινε ότι οι τρεις υποψήφιοι δεν το αξίζουν. Το αξίζουν, αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ο Αντουάν και κάποιοι άλλοι Γάλλοι θα άξιζαν να είναι σε αυτή τη λίστα.

Ελπίζω να μην κατηγορηθώ για εθνικό σοβινισμό, αλλά αν σκεφτείς τα επιτεύγματά τους με την Εθνική ομάδα αυτό το καλοκαίρι αλλά και τί έκαναν με τις ομάδες τους , τότε το αξίζουν.

Ο Αντουάν κέρδισε το Europa League και ήταν αποφασιστικός στον τελικό του Μουντιάλ. Ωστόσο πρέπει να αποδεχτούμε ότι οι ψήφοι έρχονται από οπουδήποτε στον κόσμο.

Είμαι απογοητευμένος για εκείνον και για αρκετούς ακόμα, καθώς ο Αντουάν δεν είναι ο μόνος που θα άξιζε να είναι σε αυτή τη λίστα."
Keywords
Τυχαία Θέματα