"Χαμός" για δύο θέσεις στα εξτρέμ

Το novasports.gr σας ενημέρωσε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης για την θετική έκβαση σχετικά με τους τραυματισμούς των Ζέκα και Μπακάκη.Ο πρώτος αναμένεται να δώσει κανονικά το "παρών" στο ματς με την Εσθονία το Σάββατο, ενώ ο Μπακάκης πιο πιθανό είναι να προλάβει το ματς με την Ουγγαρία αν και ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς.

Στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης ο Σκίμπε δεν φανέρωσε τις σκέψεις του για την εντεκάδα θέλοντας με αυτό τον τρόπο
να έχει όλους τους πάικτες του σε εγρήγορση και η αλήθεια είναι πως "πέφτουν" κορμιά για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Κάποιοι παίκτες πάντως έχουν προβάδισμα για το αρχικό σχήμα, ενώ τα διλήμματα μέρα με τη μέρα μειώνονται.

Έτσι, στο τέρμα αναμένεται να είναι ο Καρνέζης, στόπερ οι Μανωλάς και Παπασταθόπουλος, ενώ δεξιά θα αγωνιστεί ο Τοροσίδης. Αριστερά στην άμυνα Τζαβέλλας και Λυκογιάννης διεκδικούν την θέση, ενώ στο κέντρο του γηπέδου περισσότερες πιθανότητες για τις δύο θέσεις των αμυντικών μέσων συγκεντρώνουν οι Ζέκα και Κουρμπέλης.

Ο Φορτούνης αναμένεται να είναι ελεύθερος πίσω από τον Μήτρογλου, ενώ στις θέσεις των εξτρέμ "ερίζουν" πέντε παίκτες για δύο θέσεις. Μάνταλος, Δώνης, Πέλκας, Μπακασέτας και Χριστοδουλόπουλος κάνουν τον Σκίμπε να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση για την πληθώρα επιλογών που για πρώτη φορά έχει από τότε που ανέλαβε την Εθνική.

Δεν έχει κατασταλλάξει ακόμα στο ποιοι θα είναι οι παίκτες που θα πλαισιώσουν τις δύο αυτές θέσεις και ίσως να το αποφασίσει και τελευταία στιγμή καθώς ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι παίκτες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να "κερδίσουν" με το σπαθί τους τη θέση.

* Το ματς Φινλανδια-Ουγγαρία θα παρακολουθήσει για την 1η αγωνιστική του Nations League ο συνεργάτης του Σκίμπε, Σταμάτης Αντωνίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα