Η απόφαση των διαιτητών στέρησε στον Κεσσίδη το μετάλλιο

Στην 5η θέση έμεινε ο Λαοκράτης Κεσσίδης στο Ευρωπαϊκόπρωτάθλημα Πάλης Ανδρών - Γυναικών που διεξάγεται στη Ρωσία. Ο Ελληναςπρωταθλητής στον μικρό τελικό των 97κ. της ελληνορωμαϊκής έχασε μοναδικήευκαιρία να ανέβει στο βάθρο, καθώς προηγήθηκε με 6-0 του Κουοσμάνεν(Φινλανδία), αλλά η απόφαση των διαιτητών 18 δευτερόλεπτα πριν το τέλος τουαγώνα του στέρησαν το μετάλλιο.

Με το σκορ να είναι 7-7 και ο Ελληνας πρωταθλητής ναεπωφελείται στην ισοπαλία, λόγω καλύτερης τεχνικής εκτέλεσης, οι διαιτητέςπήραν μια απόφαση που προκάλεσε

πολλές αντιδράσεις. Δεκαοχτώ δευτερόλεπτα πριντο τέλος του αγώνα έδωσαν στον Κεσσίδη ποινή με αποτέλεσμα, να πάρει ο Φιλανδόςδύο πόντους. Στη συνέχεια η ένσταση δεν έγινε δεκτή κι ο Ελληνας πρωταθλητήςέμεινε εκτός βάθρου.

Το τελικό 10-7 στέρησε το μετάλλιο στην Ελλάδα και τονΚεσσίδη, αφήνοντας μεγάλη στεναχώρια στην ελληνική αποστολή και σε όλους τουςφίλους της Πάλης.

Αύριο στη μάχη του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ρίχνεται η ΜαρίαΠρεβολαράκη, η οποία θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά των 53κ. την Ντορογκάν(Αζερμπαϊτζάν).


Keywords
Τυχαία Θέματα