Οδεύει προς ΟΑΚΑ ο τελικός της ΑΕΚ

Προς το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ οδεύει ο ευρωπαϊκός τελικός της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ με την Ποταϊσα Τούρντα, καθώς φαίνεται ότι υπήρξε συμφωνία της ΟΧΕ με τη διοίκηση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου για την παραχώρηση της κεντρικής σάλας των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Έτσι,
μετά τους αγώνες της μπασκετικής ΑΕΚ στο final-4 του FIBA Champions League, το ΟΑΚΑ θα φιλοξενήσει ακόμη ένα μεγάλο ευρωπαϊκό ραντεβού του «Δικεφάλου», τον αγώνα ρεβάνς του διπλού τελικού του Challenge Cup.

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο 19 ή την Κυριακή 20 Μαΐου και θα χρειαστεί βεβαίως να γίνουν αρκετές τροποποιήσεις στο κλειστό του ΟΑΚΑ, με βασικότερη την τοποθέτηση του ειδικού δαπέδου (taraflex) που χρησιμοποιείται στους αγώνες χάντμπολ.

Ο πρώτος τελικός της ΑΕΚ με την Ποταϊσα Τούρντα θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 12-13/5, όχι όμως στη φυσική έδρα της ρουμανικής ομάδας, η οποία δεν πληροί τις προδιαγραφές της EHF. Στην αντίστοιχη περσινή διοργάνωση, όπου και πάλι είχε φτάσει στον τελικό, η Ποταϊσα Τούρντα υποδέχθηκε τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στο Κλουζ Ναπόκα.
Keywords
Τυχαία Θέματα