Η WB Montreal ίσως ετοιμάζει παιχνίδι Batman βασισμένο στο Court of Owls

Όλα ξεκίνησαν από ένα tweet.

Ένα νέο παιχνίδι Batman που θα μας γνωρίσει στο αδίστακτο Court of Owls μπορεί να είναι στα σκαριά.

Η Assistant Producers της Warner Bros. Montreal, Valerie Vezina, ανέβασε ένα tweet μια εικόνα ενός

T-shirt με ένα λογότυπο που είναι εξαιρετικά παρόμοιο με αυτό του Court of Owls και επιδεικτικά απέκρυψε το όνομα του παιχνιδιού στο οποίο εργάζεται. Έχει οδηγήσει ορισμένους στο να πιστεύουν ότι ένα παιχνίδι Batman που επικεντρώνεται γύρω από τη σκιερή ομάδα είναι στα σκαριά.

[Redacted], best. DevTeam. EVAR. pic.twitter.com/fUV8WCkDnI

Double V (@valvez) November 16, 2018

Το Court of Owls είναι μια ομάδα ισχυρών πολιτών του Gotham, οι οποίοι χειραγωγούν γεγονότα στην πόλη για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Φυσικά, ο Batman απολαμβάνει να παρεμβαίνει.

Η ιδέα ενός παιχνιδιού Batman από τη WB Montreal δεν ακούγεται τρελή βάσει στο γεγονός ότι γνωρίζουμε πως το στούντιο εργάζεται σε δύο παιχνίδια που βρίσκονται στο DC Universe.

Δεν θα ήταν νέο έδαφος για το WB Μόντρεαλ, το οποίο προηγουμένως μας έφερε το Batman: Arkham Origins μεταξύ του Arkham City της Rocksteady και του Arkham Knight.

Απλά μην περιμένετε να ακούσετε νέα για το πιθανό παιχνίδι στα The Game Awards. Ο Creative Director, Patrick Redding, δήλωσε ότι η ομάδα της WB Montreal δεν πρόκειται να συμμετάσχει, αλλά θα παρουσιάσει τα έργα της στους συνεργάτες της στην Warner Bros.:

... We’re not doing the glamorous part of the job just yet. We’re headed down to meet with our WB partners and showcase the team’s hard work and share our excitement. I know how anxious the fans are to hear something... Please be patient! (2/2)

— Patrick Redding (@Holesinteeth) December 2, 2018

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πιθανό νέο Batman μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN Greece Pokémon: Let's Go - Play with Pokémon GO & Poké Ball Plus Trailer Όλα τα οχήματα του Just Cause 4 Η δεύτερη Limited Edition της SOEDESCO κυκλοφορεί τον Φεβρουάριο του 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα