Ο Ραλφ Χάσενχουτλ στην Σαουθάμπτον

Ο πρώην τεχνικός της Λειψίας, ο Αυστριακός Ραλφ Χάσενχουτλ θα είναι ο νέος προπονητής της Σαουθάμπτον, αφού υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 χρόνων με τον αγγλικό σύλλογο.

Από την Σαουθάμπτον είχε αποχωρήσει την Δευτέρα ο Μαρκ Χιουζ, μετά από οκτώ μήνες παρουσίας στο κλαμπ, με την ομάδα να κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό (18η στην κατάταξη).
Ο 51χρονος Ραλφ Χάσενχουτλ, δεν έχει δουλέψει ξανά από τη στιγμή που έφυγε από τη Λειψία τον Μάιο, μετά από παρουσία δύο χρόνων στην γερμανική ομάδα.

«Μόλις συναντηθήκαμε,

ο ενθουσιασμός του Ράλφ για το ποδόσφαιρο ήταν μεταδοτικός», δήλωσε ο πρόεδρος της Σαουθάμπτον, Ραλφ Κρούγκερ.
«Η πείνα του να αναλάβει μια νέα και με προκλήσεις δουλειά στην Premier League ήταν εμφανής. Στις συζητήσεις μας, ευθυγραμμίστηκε γρήγορα με τις αξίες και το όραμα της ομάδας».

Ο Χάσενχουτλ οδήγησε τη Λειψία σε δεύτερη θέση στο Bundesliga στην πρώτη του σεζόν και στην έκτη θέση στη γερμανική Λίγκα την περασμένη σεζόν, αλλά στη συνέχεια δεν συμφώνησε για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Θα αναλάβει επίσημα την Πέμπτη με τον Κέλβιν Ντέιβις, να αναλαμβάνει την ευθύνη για το παιχνίδι της Τετάρτης απεναντι στην Τότεναμ στο Γουέμπλεϊ.

Ο πρόεδρος της Σαουθάμπτον
«Αυτή η αλλαγή πρπονητή μας προσφέρει μια νέα αρχή και, πολύ γρήγορα, ο Ραλφ αναδείχθηκε ως ο ιδανικός μας υποψήφιος», πρόσθεσε ο Kρούγκερ.
«Ως προπονητής ενσαρκώνει το πάθος, τη δομή, την ηθική της εργασίας και την όρεξη για ανάπτυξη που προσπαθούμε με τον τρόπο μας στο Σαουθάμπτον. Η γρήγορη, ομαλή και απρόσκοπτη διαδικασία διαπραγμάτευσης υπογραμμίζει το χαρακτήρα του ατόμου που θα βρίσκεται στον πάγκο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα