Η Ubisoft προειδοποιεί πως η Beta του Division 2 θα έχει crashes για μεγάλα χρονικά διαστήματα

Όχι και τόσο καλή αρχή για το The Division 2.

Η Ubisoft έδωσε μερικές προσωρινές λύσεις για τα crashes του Division 2 Private Beta.

Το πρώτο από αυτά βρίσκεται σε Xbox One και PC και συμβαίνει όταν απλά παίζεις πολύ. Επίσης ένα παρόμοιο πρόβλημα βρίσκεται στο PS4 όπου άμα παίξεις για 3+ ώρες τότε θα υπάρχει μια μείωση στο performance

του παιχνιδιού. Και στις δυο περιπτώσεις η Ubisoft συμβουλεύει επανεκκίνηση κάθε δύο-τρεις ώρες για αποφυγή πιθανών προβλημάτων.

Η δεύτερη αιτία για crashes βρίσκεται σε όλες τις πλατφόρμες και συμβαίνει όταν αποδέχεσαι ένα Private Beta game invite ενώ είσαι εκτός του client. Σύμφωνα με την Ubisoft, ο καλύτερος τρόπος να το αποφύγεις αυτό είναι να ξεκινήσεις πρώτα το παιχνίδι και μετά να δεχτείς την πρόσκληση στο group.

Η ομάδα ανάπτυξης ησύχασε τους παίκτες λέγοντας πως "αυτά είναι προβλήματα υψηλής προτεραιότητας, που θα φτιαχτούν αλλά βρίσκονται ακόμα στην beta". Καινούργια bugs και glitches μπορούν να αναφερθούν στο παρακάτω forum.

Η private beta θα κρατήσει μέχρι τις 11 του μήνα.

Το The Divison 2 έρχεται 15 Μαρτίου για PlayStation 4, Xbox One και PC.

Για περισσότερα συμβάντα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceΗ Ubisoft δίνει λεπτομέρειες για το The Division 2 Private BetaΚαινούργιες πληροφορίες για τα Dark Zones και PvP του The Division 2The Division 2: H Ubisoft ανακοινώνει ημερομηνίες για την Private Beta

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα