Η Sophie Turner πετάει υπονοούμενα για το μέλλον της Sansa στο "Game of Thrones"

Sansa Stark = Πολεμίστρια.

Σε μια συνέντευξή της στο Gold Derby, η Turner πρότεινε ότι πάντα έβλεπε τη Σάνσα ως πολεμίστρια και ότι η 8η σεζόν δείχνει ότι αυτό εκδηλώνεται σωστά.

"Πάντα έβλεπα κάτι σαν μια πολεμίστρια στην Sansa που δεν νομίζω ότι άλλοι άνθρωποι έβλεπαν πραγματικά", είπε η Turner. "Είχα πάντα την αίσθηση ότι μάθαινε και προσαρμοζόταν, και σε κάποιο σημείο θα εκδηλωνόταν με κάποιο τρόπο, και αυτό το εξέφρασε ως πολεμίστρια. Αισθάνθηκα πραγματική ικανοποίηση όταν συνέβη και είμαι πραγματικά χαρούμενη

που αυτή η ιστορία έχει καταλήξει έτσι για εκείνη."

Στην ίδια συνέντευξη, η Turner παρατήρησε επίσης τα υψηλά στάνταρ της τελικής σεζόν του σόου και πώς αυτό θα μεταφραστεί σε περισσότερους θανάτους και αίμα από ποτέ.

"Όλοι έρχονται μαζί για να πολεμήσουν την επικείμενη καταστροφή", είπε η Turner. "Υπάρχει μεγάλη ένταση μεταξύ αυτών των γκρουπ, τα οποία πολεμάνε για αυτό που πιστεύουν ότι είναι σωστό. Είναι το 'Game of Thrones', έτσι θα είναι πιο αιματηρό και πιο θανάσιμο και πιο συναισθηματικά βασανιστικό από όλα τα προηγούμενα χρόνια".

Το cast και η παραγωγή του "Game of Thrones" έκαναν ένα γύρισμα 55 νυχτών, προκειμένου να ολοκληρωθεί μια σκηνή επικής μάχης. Για να μπορέσουν να προστατέψουν τη διαρροή και άλλων τέτοιων πληροφοριών, το HBO έστησε δρακόντεια μέτρα προστασίας κατά των περίφημων διαρροών.

Όσο ετοιμαζόμαστε για την 8η και τελευταία σεζόν του "Game of Thrones", μπορείτε να διαβάσετε για το αντίο της Emilia Clarke στη σειρά. Η 8η σεζόν του "Game of Thrones" θα έρθει στις οθόνες μας το 2019.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Read more on [SITE_NAME]Game of Thrones: Δυσαρεστημένος ο Hodor από το πέρασμα του Ed SheeranΟ "Σφαγέας του Βασιλιά" ολοκλήρωσε τα γυρίσματά του στο "Game of Thrones"Το ύστατο αντίο είπε η Emilia Clarke στο "Game of Thrones"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα